Android: 6 betalappar som present bara idag i Google Play Butik

Att vara i övertal när det gäller användare av ett operativsystem är de som är lojala mot plattformen Android. Den stora skapelsen av Google hittills är det en verklig institution i mobiltelefonivärlden, som håller sig under sin skyddande vinge på ett stabilt sätt bortom 2 miljarder användare.

Dessa använder den gröna roboten minst en gång i månaden enligt statistik, data som verkligen gör dig mållös. Det finns faktiskt ingen konkurrens att hänga med i den stora framväxten av Android, ett operativsystem som tidigare har kritiserats hårt. Faktum är att många talade om bristande stabilitet och hävdade att det fanns gudar insekt att lösa. Google åtgärdade detta senare genom att göra andra funktioner tillgängliga också. Hittills är Android baserad på några grundläggande hörnstenar precis som stabilitet och även på Play Butik. Faktum är att detta larm läggs till operativsystemet, vilket gör att du kan ladda ner allt innehåll från de välkända marknadsföra som alla vet. Här går det faktiskt att få allt innehåll både gratis och mot avgift även om det nu för tiden är rea. Många betalda titlar kommer faktiskt att erbjudas gratis till användare.

Att även ha erbjudanden från Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: De bästa gratis betalapparna listas nedan

Listan nedan belyser det bästa innehållet för dagen som kommer att föreslås för Android-användare fri istället för mot en avgift.

Relaterade Artiklar

Back to top button