Android: 6 betalappar blir gratis idag på Google Play Butik

Det råder ingen tvekan om den faktiska dominansen av Android i smarttelefonernas värld, även med tanke på bristen på känsliga antagonister. Den enda är iOSsystem genererat av Äpple som dock ger färre lösningar än den berömda gröna roboten av Google.

En av de aspekter som människor värdesätter högst när de väljer en smartphone är möjligheten till anpassning. där mångsidighet det är faktiskt en av huvudegenskaperna hos Android, en mobilplattform som alltid har varit nördarnas favorit. Det är ganska lätt att tröttna på en enhet nuförtiden, även med tanke på kontinuiteten med vilken nya kommer ut. Just därför, att förlita sig på Android möjliggör större anpassning som därför kan anpassa din smartphone åtminstone estetiskt till de senaste som släppts på marknaden. Vi pratar om teman, ikoner och allt som har med den grafiska delen att göra. Aspekterna som beskrivs ovan kan enkelt anpassas med hjälp av Play Butik av Google, ett utrymme dedikerat till innehåll som ibland kan vara användbart även ur denna synvinkel. Rätt vecka att genomföra ladda ner av appar och spel så visar det sig just det, eftersom det finns betalda titlar som erbjuds fri.

Att också ha de bästa erbjudandena från världen Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android, bara för idag är den här listan med spelappar gratis istället för betald

Återigen har vi valt flera appar och spel som ska inkluderas i en lista över gratis betalda titlar. Bara under några dagar kommer Android-användare att ha denna fantastiska möjlighet:

Relaterade Artiklar

Back to top button