Android: 5 gratis betalappar idag i Google Play Butik

Fler aspekter tillåter Android att dominera det mobila tekniklandskapet, särskilt sedan några år tillbaka. Den gröna roboten har också blivit en institution för dem som tidigare oavbrutet försökt tillverka sina skor.

De olika befintliga plattformarna, både mobil sida och sida skrivbordet, de vet mycket väl att Google-plattformen nuförtiden är den som har flest användare över hela världen. Bortom 2 miljarder människor minst en gång i månaden använder de Android, även om det bara är för att ladda ner en enkel applikation. Detta är faktiskt en annan viktig aspekt av operativsystemet, som lyckas sätta ihop olika innehåll att ladda ner både gratis och mot avgift. Det är möjligt att hitta de aktuella värdepapperen på den av alla kända marknaden Play Butik. Utrymmet tillägnat innehåll som görs tillgängligt av Google lyckas implementera sin insamling på daglig basis, även om det idag verkar vara en gynnsam situation. Användare kommer att kunna ladda ner fri flera betalda titlar men under en begränsad tidsperiod.

För att få även de bästa erbjudandena från Amazon med rabattkoder rekommenderar vi våra officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: de bästa apparna och många spel är nu gratis istället för betalda

Initiativet är nu i kraft varje dag i Google Play Store: även idag kommer Android-användare att kunna ha gudar titlar betalas gratis. Här är hela listan:

Relaterade Artiklar

Back to top button