Android: 5 betalappar som en gratis present i Google Play Butik

Om du letar efter en ny smartphone för att bättre inviga detta nya år, måste du först utvärdera din inverkan med det operativsystem du ska välja. Om du är en älskare av bra föreställningar men framför allt av möjligheten att kunna variera mellan teman, ikoner och annat anpassningar uppenbarligen kan valet bara falla på Android.

Den gröna roboten har nu blivit mångsidighetens verkliga bålverk, en aspekt som har tillhört den sedan dess tidigaste dagar. Det råder ingen tvekan om att det inte finns någon annan plattform som kan tillåta en så hög grad av anpassning. Allt är också tillgängligt tack vare närvaron av Play Butik, ett utrymme där det inte bara finns spel och applikationer dedikerade till tidsfördriv och nytta, utan också lösningar för att göra ändringar i gränssnittet på din smartphone. Under dessa dagar har det dykt upp en hel del betalda titlar fri från Android. Dessa kommer att finnas tillgängliga i Play Butik för en begränsad tid.

För att få de bästa Amazon-rabatterna rekommenderar vi våra officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android, bara för idag kan du lita på dessa gratis betalda titlar

I listan nedan kan du hitta dagens bästa titlar angående de kostnadsfria Android-erbjudandena. Du kan ladda ner dem direkt från direktlänkarna som du hittar i korrespondens med namnen:

Relaterade Artiklar

Back to top button