Android: 4 gratisapplikationer bara för idag i Google Play Butik

Processen för världsanpassning Android till smartphones varade det väldigt lite, med den amerikanska jätten som idag är mästaren. Google i själva verket lyckades han utveckla en lösning som nu gäller a 2 miljarder människor runt om i världen, samt en 3 miljarder av enheter.

Det här är siffrorna på de senaste officiella rapporterna, som tydliggör hur mycket de berömda har vuxit grön robot. Även om någon fortfarande pratar om vissa felaktigheter kan man inte undgå att lägga märke till den stora tillväxten, den som gör att man idag kan hålla alla andra konkurrenter bakom sig. Enligt vad som rapporterats skulle det inte finnas något hopp för Apple att uppnå samma resultat i siffror, trots framgångarna. En av anledningarna till att folk väljer Android är på grund av det mångsidighet, vilket gör att du kan anpassa din smartphone på vilket sätt som helst. Att samarbeta enligt denna aspekt är Play Butik av Google, som är fullt av alla typer av innehåll. Men idag, inom den berömda applikations- och spelbutiken, skulle det finnas många betalda titlar som erbjuds gratis.

För de bästa erbjudandena Amazon varje dag på din smartphone råder vi dig att prenumerera på vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Detta betalda innehåll kommer att vara gratis i några dagar

Den senaste informationen lämnar utrymme för en lista över betalda titlar som blir fri för Android-användare.

Relaterade Artiklar

Back to top button