Android: 16 appar och spel från Play Butik är nu gratis, här är listan

Data i handen kan vi verkligen inte skylla på världens väg Android, vilket idag har blivit av central betydelse vad rör rörligheten. Alla smartphones som använder den gröna roboten har att göra med särskilda fördelar, som inte finns på andra mobila operativsystem. På tal om operativsystemet kan vi inte undgå att nämna det stora antalet användare som idag befolkar den mest kända plattformen i världen. Vi pratar om 2 miljarder människor som använder 3 miljarder enheter.

Dessa siffror är verkligen otroliga om du bara tror att de andra verkligheterna helt enkelt inte kan komma nära ens hälften. Uppenbarligen dikteras allt av den stora närvaron av innehåll, som alltid är nedladdningsbart från Play Butik från Google. Faktum är att vi pratar om ett operativsystem som är starkt baserat på den berömda Android-marknaden, som låter dig ladda ner spel och applikationer av olika slag. Idag är det försäljningen och många betalda titlar blir gratis men bara under en begränsad tid.

För att också få de bästa erbjudandena från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Användare kan bara få betalda titlar gratis under en kort tid

där lista nedan belyser allt det bästa innehållet att ladda ner gratis bara för idag i Android-världen.

Relaterade Artiklar

Back to top button