Android: 15 betalda appar och spel gratis i två dagar i Play Butik

Under flera år har det diskuterats mycket om den dualism som fanns mellan de huvudsakliga mobila plattformarna tillgängliga för smartphones. Naturligtvis kan man inte låta bli att nämna bland dessa Android som det huvudsakliga operativsystemet, eftersom dess användare är klart fler än andra företags.

Den gröna roboten har successivt blivit en institution med allt högre siffror tack vare de uppdateringar som gjorts av plattformen. Google har sett oss länge, introducera allt mer intressanta nyheter som har tystat många rykten och spekulationer. Alla som sa att stabilitet inte var en stark sida med Android måste säkert ändra sig idag. Dessutom finns det en annan mycket viktig aspekt som är mångsidighet, vilket är huvudpoängen som krävs av dem som vill ha en smartphone. Närvaron av Play Butik för att ladda ner innehåll av alla slag. Idag finns det många betalda som blir exceptionellt gratis för allmänheten.

För att också få de bästa erbjudandena från Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar kommer bara att vara gratis i några dagar

Relaterade Artiklar

Back to top button