Android: 15 betalappar är nu gratis, Play Butik är till rea

Det skulle krävas en bok att förklara för användarna den stora ökningen av Android de senaste åren som operativsystem. Den berömda och trevliga gröna roboten som nu dyker upp nästan överallt, har blivit det första mobila operativsystemet i världen efter antal användare. Det räcker med att säga att det faktiskt finns fler på hela världsytan 2 miljarder av användningar varje år individuellt, och det betyder därför att 2 miljarder människor använder en Android-smartphone minst en gång i månaden.

Dessa siffror talar för sig själva och förstör konkurrensen, som absolut inte kan erbjuda vad den tillåter Google. Det räcker med att säga att det välkända amerikanska företaget baserar allt på den stora mångsidigheten hos sin mobila plattform, som i sin tur förlitar sig på Play Butik. Och faktiskt är detta den perfekta platsen att ge liv åt den verkliga personaliseringen av en smartphone. Det finns många applikationer att ladda ner för att ändra de interna aspekterna av en mobil enhet, men det finns också massor av spel. Idag är det dock en försäljningsperiod med många gratis-betalande titlar.

För de bästa erbjudandena också från Amazon här är vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in direkt och gratis.

Android: Användare kan nu ha betalda titlar tillgängliga gratis

Relaterade Artiklar

Back to top button