Android: 15 betalappar är nu gratis i Google Play Butik

Varje dag dyker det upp ny data på alla applikationer som trängs på webben och därmed även den mobila världen. Det finns så många av dem och de flesta av dem tillhör de vanliga butikerna som alla vet som tillhör två grundläggande operativsystem. Vi pratar om vad som produceras av Äpple och från Googlede två företag som krockar dag efter dag på marknaden med nya vapen.

Den andra i fråga, världens skapare Android, skördar frukterna av ett arbete som utförts på bästa sätt och de senaste åren. Den gröna roboten är i själva verket resultatet av den idén som först föreställde sig något perfekt som i dag nästan blir verklighet. Siffrorna ligger helt klart på sidan av det välkända operativsystemet, som lyckas rada upp sig ungefär 2 miljarder användare med 3 miljarder enheter. Siffrorna kunde överträffa även de ett skrivbordsoperativsystem som Microsofts Windows. Mycket av arbetet görs också av närvaron av Play Butikdär det just för idag är möjligt att ladda ner några betalda titlar helt gratis.

För att också få de bästa erbjudandena från Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: just för idag finns det många gratis betalda titlar i Google Play Butik

där lista nedan belyser allt gratis betalinnehåll denna dag:

Relaterade Artiklar

Back to top button