Android: 14 Play Store-titlar kommer att vara gratis bara för idag

Med operativsystemet Android användare vet att de har vad de vill ha varje dag, både ur mjukvaru- och innehållssynpunkt. De grön robot genom tiderna har det blivit den absoluta toppen, och det skulle inte råda någon tvekan om detta eftersom till och med data officiellt bevisar det.

Det finns fler än en runt om i världen 2,5 miljarder, alla personer som använder Android på sin smartphone. Detta visar därför en klar överlägsenhet gentemot konkurrenterna. Förtjänsten är utan tvekan också av dess primära aspekter, bland vilka står Play Butik, marknadsföra verkligen perfekt ur alla synvinklar. Många nya titlar har inkluderats i den under de senaste månaderna, aldrig användare gör inget annat än att vänta på den vanliga dagliga kampanjen. Idag finns det faktiskt mycket innehåll tillgängligt för alla att ladda ner gratis även om dessa betalas för hela året.

För att få de bästa erbjudandena Amazon kontanter rabattkoder tillgänglig, där finns vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: alla dessa betalda titlar är de du kan ladda ner gratis från Play Butik under några dagar

Relaterade Artiklar

Back to top button