Android 13 kommer att landa 2023 på din Nothing Phone (1)

Ingenting Telefon 1 © © Christelle Perret för Clubic

Nyligen implementerat av Google, den helt nya Android 13 är för närvarande endast tillgängligt på utvalda pixlar.

Tredjeparts smartphones kommer att vara kompatibla gradvis, men inte före 2023 för Nothing Phone (1).

Android 13 inte före 2023 för Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1) är tillgänglig i några veckor nu och har ett gränssnitt baserat på Android 12. Under veckorna och månaderna kommer många Android-smarttelefoner att kunna migrera till version 13 av Google OS. På sidan av ingenting har vi redan bekräftat att migreringen till Android 13 inte är planerad till 2022.

Android 13 © © Google

Företaget förklarar: Vi arbetar outtröttligt för att förbättra upplevelsen för telefon (1) användare. När det gäller Android 13 kommer den att lanseras för telefon (1) användare under första halvåret 2023. Men innan vi lanserar den vill vi anpassa mjukvaruuppdateringen till Nothings hårdvara. Ett mycket klokt beslut från Nothings sida, som inte vill ta risken med att erbjuda en för tidig och eventuellt buggfylld version av Android 13.

Varumärket lovar ändå tillgången till olika uppdateringar som syftar till att ständigt optimera användarupplevelsen. Vi föreställer oss att Glyph light-tekniken kommer att dra nytta av vissa optimeringar under de kommande veckorna, men vad gäller Android 13 kanske den senare inte är tillgänglig före början av sommaren 2023, därför.

Ingenting Telefontest (1): revolutionen för mindre än 500 euro, verkligen?

Efter lanseringen av Telefonen (1) i slutet av Nothing: Return to Instinct-konferensen som hölls den 12 juli 2022 kunde vi testa denna modell, som var tänkt att revolutionera smartphonemarknaden, under några dagar. Är Glyph-gränssnittet verkligen den stora omvälvningen vi alla har väntat på? Detta kommer sannolikt att diskuteras!
Läs mer

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button