Android 13 beta är nu tillgänglig för Pixel 6a

Google Pixel 6a © Google

De som vill gå direkt till Android 13 med sina nya smart telefon har alltså möjlighet att installera betan.

Kom ihåg att Google presenterade sin Pixel 6a i maj. Enheten har dock bara varit tillgänglig i några dagar, den 28 juli närmare bestämt. Ur förpackningen körs den på Android 12.

Sista betaversionen före den stabila versionen av Android 13

Den första offentliga betaversionen av Android 13 släpptes av Google i april. Nyligen, i slutet av juli, lanserade det amerikanska företaget den sista betaversionen av den här utgåvan av det mobila operativsystemet innan den stabila releasen; en version som därför enbart fokuserar på buggfixar och, a priori, fri från större fel.

Antagandet av Android 13 av Pixel 6a är naturligtvis inget överraskande: alla Google Pixel-smarttelefoner från Pixel 4a kommer att ha rätt till det. I princip kommer Google att implementera den stabila versionen massivt i början av läsåret.

Android 13 ger designförbättringar, men reviderar också vissa funktioner som hanteringen av aviseringar vid installation av en ny applikation, för att bara nämna en.

Om du vill uppleva alla nya saker just nu kan du ladda ner Android 13 beta och uppdatera din enhet manuellt. Annars registrerar du dig helt enkelt för Android Beta-programmet, vilket gör att du kan granska dina kvalificerade enheter och vid behov uppdatera.

Android 13: nya funktioner, gränssnitt, releasedatum… allt vi vet om uppdateringen

Eftersom Android 13 är på väg att komma till våra smartphones, inbjuder vi dig att upptäcka alla förändringar som denna nya version av Googles mobiloperativsystem har medfört.
Läs mer

Källa: Google

Relaterade Artiklar

Back to top button