Android 12L kommer till din Samsung Galaxy Tab S8 och förbättrar den avsevärt

galaxy tab s8 ultra

Ägare av Samsung Galaxy Tab S8, din android surfplatta har precis fått en ny uppdatering som du inte vill missa.

Medan vi nyligen fick reda på lanseringsdatumet för One UI 5.0 på Samsung Galaxy S22, välkomnar Galaxy Tab S8 nu Android 12L. Uppmärksamhet, spoilers: det finns förändring!

Samsung Galaxy Tab S8 är klädd i Android 12L

Android 12L, för ” Widescreen är, som namnet antyder, en version av Googles operativsystem designat för stora skärmar. Det gäller till exempel pekplattor eller hopfällbara smartphones. Men medan Mountain View-företaget installerade Android 12L på sin Google Pixel i mars förra året, har operativsystemet just riktat nästippen mot en viss Samsung-surfplatta.

Om du har en Samsung Galaxy Tab S8 kommer du verkligen att bli glad över att veta att din surfplatta nu är kompatibel med Android 12L. Det perfekta tillfället för den att ha många funktioner!

Android 12L: vad är nytt på menyn för din surfplatta?

Följer det som rapporterats till oss av media SamMobilehär är en lista som sammanfattar de viktigaste nya funktionerna som lagts till i de olika Galaxy S8-surfplattorna:

  • Lade till ett aktivitetsfält som möjliggör snabbare navigering mellan dina applikationer med möjlighet att dölja det med ett fingertryck. En mycket praktisk funktion, som också har kommit till Galaxy Z Fold 4;
  • Aktivitetsfältet erbjuder också möjligheten att fästa och öppna dina mest använda appar;
  • en gest med två fingrar växlar från helskärmsläge till delad skärmläge;
  • text kan extraheras från vilken bild som helst och den kan sedan översättas till flera språk som franska, kinesiska, tyska, italienska, koreanska, portugisiska och spanska;
  • möjligheten att ställa in en annan bakgrund beroende på vilken kontakt som försöker nå dig;
  • lägga till nya emojis, klistermärken och kaomoji;
  • möjligheten att söka från avsnittet “Mina filer”. Till exempel, om du anger ett telefonnummer kommer applikationen att söka efter det, inklusive om det finns i en bild eller ett dokument;
  • Samsungs webbläsare låter dig nu omorganisera dina favoriter genom att helt enkelt dra dina ikoner med fingertoppen.

Så här är en uppdatering mycket komplett kommer att jämna ut upplevelsen på din surfplatta, särskilt när det gäller multitasking. Slutligen, notera att för Galaxy Tab S8 kommer uppdateringen med firmware X70xBXXU2AVH2. För Galaxy Tab S8+ och Galaxy Tab S8 Ultra kommer det att vara nödvändigt att se till att firmware X80xBXXU2AVH5 och X90xBXXU2AVH2 är respektive installerade på din enhet. Den här uppdateringen är redan tillgänglig för nedladdning i Europa och Sydkorea.

Samsung Galaxy Tab S8+ test: du förändrar inte ett vinnande lag

2020 testade vi den utmärkta Galaxy Tab S7+; 2021 tackade Samsung nej till sin surfplatta i en mer prisvärd version, Galaxy Tab S7 FE. År 2022 präglas av ankomsten av Galaxy Tab S8, S8+ och S8 Ultra. Vi tillbringade några veckor med “Plus”-versionen och ger dig vår fullständiga recension i detta test.
Läs mer

Källa: SamMobile

Relaterade Artiklar

Back to top button