Android 12: här är två mystiska funktioner som kan komma för alla

Android 12 det kommer säkerligen inte att dröja länge på sig efter det avancerade tillståndet där testarna kämpar med den Build Preview som för närvarande används. Den offentliga distributionskanalen skulle kunna dra nytta av två exklusiva funktioner som inte tyder på att du står framför vanliga telefoner.

Medan Google I/O 2021 är i pipeline, läggs de senaste nyheterna till den stora mängd information som redan förutses av rykten och officiella nyheter. Låt oss ta reda på dagens efter vår senaste utflykt för att upptäcka de nya funktionerna.

Android 12 skulle kunna kopiera Windows 10 och även erbjuda ett annat mycket användbart verktyg

Uppenbarligen var det XDA Developer-teamet som löste upp nya Android 12 vi ska prata om. Från analysen av källkoden för den nya OS-versionen framkom två intressanta ytterligare komponenter, motsvarande Korg och funktionen av omedelbar maskinöversättning varav vi hade gett en kort hänvisning till denna adress.

För det första pekar hänvisningen på möjligheten att skapa en så kallad “rastplats” för användardata. Nyheten kommer troligen att inkluderas i avsnittet genom att funktionellt spåra vad Microsoft har gjort sedan Windows 95. Vanliga filer som ljud, dokument, videor och bilder kan flyttas inom detta område tack vare implementeringen av det nya API SET MediaStore innan den faktiska raderingen. Filerna kan därför raderas eller återställas om du ändrar dig.

Lika intressant är inkluderingen av Google översättare som ett sätt att underlätta för både användare och utvecklare att översätta applikationer: Effektivisering av arbetsbelastningen för utvecklare och en möjlighet att använda det föredragna språket för användning av programvaruresurser. Allt automatiskt.

Relaterade Artiklar

Back to top button