Android 12: Den kommande funktionen är verkligen absurd

Android 12 beskrevs tidigare som den nya gränsen för mobil användbarhet för Google-enheter och dess derivat. Kommer med en serie förväntade nyheter i den här inläggssammanfattningen där detaljerna om de nya integritetsnivåerna, användargränssnittet och funktionerna finns.

Några dagar senare kommer nyheten om en ny funktion som snart blir en del av systembagaget efter de senaste veckornas förhandstittar. Allmänheten väntar bara på att få tag på de senaste stora nyheterna som meddelats av BigG. Så här kommer det att se ut när den senaste informationen har kommit.

Android 12 är på väg att lansera en absurd funktion

Inga nya frossande smeknamn för det nya Google OS, men rätten som serveras av utvecklarna är söt nog att locka fler och fler användare. De senaste nyheterna kommer från en XDA-upptäckt i sista minuten. En djupgående analys av OS-källkoden avslöjade faktiskt närvaron av en automatisk appöversättning baserat på de språkinställningar som ställts in av slutanvändaren.

För tillfället är dynamiken i en sådan applikation inte klar, även om många riskerar hypoteserna och. Dessa är de mest populära kandidaterna.

Hur som helst kommer en sådan funktion att vara till stor hjälp för både slutanvändare och utvecklare som genom att göra det kommer att kunna nå ett större antal användare, vilket avsevärt minskar översättningskostnaderna.

För närvarande erhålls en liknande funktion med modulen genom att låsa upp rotbehörigheterna. Nyheten som beskrivs behöver inte nödvändigtvis komma samtidigt med den nya Uppdatering för Android 12. Vi kommer säkert att veta mer under de kommande veckorna.

Relaterade Artiklar

Back to top button