Android: 12 betalappar och spel är nu gratis i Play Butik

Det händer nu ständigt att användare vill byta smartphones. Det finns många frågor som en person i allmänhet ställer sig själv när detta kommer att inträffa: den första är vilket märke man ska välja medan den andra är relaterad till operativsystemet som kommer att passa dina behov bättre.

Det händer därför mycket ofta att se det vanliga dilemmat: Äpple eller Android? Enligt statistiken skulle många fler ha valt det andra alternativet, det som betalas av den gröna roboten som nu inte gör annat än att förbättra. Många saker har förändrats under åren men inte tvisten mellan de två företagen, som är allt mer diametralt motsatta. Android har implementerat massor av nya funktionalitet men framför allt flera knep användbara för att inte göra användarna av operativsystemet trötta. Faktum är att det är väldigt enkelt att anpassa Android-plattformen helt enkelt genom att använda det som finns inuti Play Butik. Det sistnämnda är den bästa resursen när du behöver ett visst program eller spel. Under dessa dagar har flera titlar blivit exceptionella frimen de kommer bara att vara under en kort tid.

För de bästa erbjudandena också från Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar är bara gratis under några dagar

I listan nedan kan du hitta de titlar som Android kommer att ge gratis under några dagar i Play Butik. Här är direktlänkarna:

Relaterade Artiklar

Back to top button