Android: 12 betalappar är nu gratis, Play Store galet

Med ett operativsystem som Android, kan den genomsnittliga användaren vara nöjd ur alla synvinklar. Både vad gäller det stora utbudet av smartphones på marknaden och i alla andra aspekter. Faktum är att vi pratar om ett operativsystem som lyckas omfamna fler tillverkande företag som varje år lanserar nya smartphones redo att marknadsföras i stor stil.

När det gäller prestanda är det en extremt lätt plattform som verkligen innehåller allt inuti. Faktum är att det inte finns några gränser för Android, som officiellt blir operativsystemet att slå. Vi påminner dig om att det finns många aspekter som gör den gröna roboten till den bästa någonsin, till exempel stor mångsidighet. En bekräftelse på det senare finns i Play Butik, ett utrymme dedikerat till nedladdning av innehåll där alla användare kan dra nytta av spel och applikationer. Idag finns det några som officiellt går gratis.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: betalda titlar blir gratis, här är listan

Relaterade Artiklar

Back to top button