Android: 12 appar och spel är nu gratis i Play Butik, men för en liten stund …

Det råder nu få tvivel om vilka smartphones du ska välja, särskilt om du tänker på ett av de två dominerande operativsystemen. Bland dessa är förstås den som lyckas få mycket mer konsensus t.ex Androidmen inte bara för de möjligheter det erbjuder.

Den gröna roboten har kommit över 2 miljarder av användare runt om i världen också tack vare de många företag som förlitar sig på dess plattform. I själva verket, som alla vet, är Android det vanligaste operativsystemet av alla, eftersom så många företag gillar Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo och många andra har använt det i flera år. Även detta har därför bidragit till att göra Googles upplevelse bra, som har förbättrats mycket under åren. Allt med fokus på mångsidighet, vad användare vill ha när de använder sin smartphone. För att accentuera helheten, därför Play Butik från Google, utrymmet tillägnat innehåll som kan vara av alla slag och både gratis och betalda. Idag erbjuds många av dessa exceptionellt gratis, så passa på.

För att få de bästa erbjudandena också av Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar är nu gratis

Nedan, inuti listadet finns betalda titlar som Android-användare kommer att kunna ladda ner fri.

Relaterade Artiklar

Back to top button