Android: 11 appar och spel från Play Butik är nu gratis, det varar inte länge

Det behövs inga ord nu för att beskriva den mobila världen, som är befolkad av miljarder användare men som nu är nödvändig av alla företag som arbetar bakom den. Om vi ​​talar om operativsystem kan vi inte låta bli att nämna Androidden fina gröna roboten Google som under åren har kunnat åtgärda alla brister och uppnå fantastiska resultat.

Även om många bedömde operativsystemet Android som det bästa för år sedan fanns det problem att lösa. Dessa, såsom stabilitet, har nu lagts åt sidan och förvandlats till verkliga styrkor. Faktum är att Google för närvarande lyckas enas under samma flagg ungefär 2 miljarder användare som använder 3 miljarder enheter minst en gång i månaden. Dessa är verkligen stratosfäriska siffror som gör rättvisa åt arbetet i ett företag som idag innehar 75 % av smartphonevärlden. Stora bidrag ges också av Play Butik från Google, där det är möjligt att hitta innehåll av alla slag både gratis och mot avgift. Under dessa dagar finns det många betalappar och spel som också kommer att tillhandahållas gratis.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar kommer bara att vara gratis i några dagar

Alla titlar på lista nedan kommer att vara gratis men bara i några dagar från och med idag och för alla:

Relaterade Artiklar

Back to top button