Android: 11 appar och spel är bara gratis idag på Google Play Butik

De skickliga händerna på Google de togs i bruk för flera år sedan för att skapa en plattform som idag visar sig vara den bästa någonsin. Klart, som många kommer att ha förstått, handlar det om Androiden global jätte som kunde revolutionera den mobila världen.

Den söta gröna roboten som nu dyker upp överallt är en mycket känd ikon inom smartphonesektorn. De allra flesta mobila enheter skryter faktiskt med detta operativsystem, vilket skulle ha uppnått imponerande resultat. Tänk bara att med över 2 miljarder användare Android skulle hittills ha överträffat till och med Windows Hem Microsoft, skrivbordsoperativsystem. En av de fantastiska funktionerna som Android låter sina användare få är mångsidighet. Att ändra det interna utseendet på din smartphone kommer faktiskt att vara väldigt enkelt eftersom det finns flera applikationer för att ändra ikoner, teman och mycket mer. I själva verket, bara gå till Play Butik att hitta innehåll i kvantitet, både gratis och betalt. Under några dagar finns det tydligen dock flera titlar som går att ladda ner fri samtidigt som det ursprungligen gav ett baspris.

För att få de bästa erbjudandena från Amazon varje dag rekommenderar vi gratis inträde till vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla betalda titlar är nu gratis i Google Play Butik

Relaterade Artiklar

Back to top button