Android: 10 gratistitlar bara idag på Play Butik, från och med imorgon återgår de till betalning

Med tiden kunde alla, även de mest skeptiska, erkänna en Google deras meriter i den mobila miljön. Det välkända amerikanska företaget kunde bilda ett riktigt imperium, ett ekosystem som ingen skulle kunna repa.

I centrum finns helt klart den där lilla grönfärgade roboten som alla nu älskar, även bara för sin form. Vi pratar om Android, ett operativsystem som idag kan göra livet svårt även för stationära plattformar. Tänk bara att med över 2 miljarder av aktiva användare kunde han överträffa till och med Windowsplattform av Microsoft det har alltid funnits. Förtjänsten var den stora tillväxten som gjorde att alla kunde ha många positiva aspekter till sitt förfogande. En av dessa personifieras av den renaste mångsidigheten, den som gör att alla kan modifiera sin smartphone när som helst och på vilket sätt som helst. De Play Butik är den främsta exponenten för mångsidigheten hos Android, vilket gör att alla kan ladda ner titlar av alla slag. Idag finns det dock många betalinnehåll som erbjuds gratis.

För att ha de bästa erbjudandena också sida Amazonrekommenderar vi att du prenumererar på vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar kommer att vara gratis men bara under en kort tid

där lista nedan anger alla titlar för Android-användare som bara kommer att vara i två eller tre dagar fri.

Relaterade Artiklar

Back to top button