Android: 10 betalprogram nu gratis i Google Play Butik

Varje dag kan det komma nyheter om operativsystemet Android, som alltid finns under förstoringsglaset. Inte bara utvecklare utan även användare tänker ofta på nya idéer som föreslås i kommentarerna, under innehållet men också på de olika sociala nätverken.

Teamet av Google han är alltid uppmärksam på sin publiks tankar, som idag kan räkna med ett nästan perfekt operativsystem. I själva verket finns det inga fler brister på någon nivå, särskilt när det gäller stabilitet. Det senare sågs som den svaga länken i en plattform som kunde ha tagit fart snart, vilket sedan skedde på kort tid. Hittills är Android det mest använda operativsystemet med 2 miljarder användare till världen, en figur som är bortom all logik. Förtjänsten med denna stora tillväxt är också att tillskriva det som omger den, särskilt med tanke på de olika möjligheter som erbjuds av Play Butik. Den stora Google-marknaden tillåter faktiskt alla att ladda ner innehåll av alla slag mellan applikationer Och spel. Idag skulle dock många betalda titlar vara tillgängliga på ett sätt frimen bara under en begränsad tid.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar kommer att vara gratis under några dagar

Listan över gratis innehåll för bara några dagar finns tillgänglig nedan, allt som återstår är att gå vidare till ladda ner.

Relaterade Artiklar

Back to top button