Android: 10 betalda titlar i Play Butik nu gratis för alla

Du väljer en smartphone och du vet inte vilken som är rätt för dig. I ovisshet kan du gå utan misslyckande genom att välja en enhet av världen Androidsom kommer att byggas av ett företag som kommer att ha gift sig med det berömda operativsystemet Google. Faktum är att det finns många möjligheter som allmänheten inte känner till, som ofta lyckas sätta många situationer i backen.

Android är verkligen det perfekta sättet att undvika problem, speciellt när du använder en smartphone, med tanke på operativsystemets stora mångsidighet men framför allt dess stora enkelhet. Alla problem från det förflutna är nu bara ett dåligt minne eftersom Google har kunnat förbättra allt. Det är ingen slump att Android är den bästa plattformen någonsin för antalet användare, med över 2 miljarder aktiva varje månad och med över 3 miljarder enheter. Detta visar hur mycket den gröna roboten har växt, vilket också kan räkna med bidrag från Play Butik av Google. Det är väldigt intressanta lösningar mellan applikationer och spel som ofta blir gratis istället för betalda, precis som idag. Faktum är att det finns många titlar att ta i farten men för en kort tid.

För att också få de bästa erbjudandena från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa appar och spel är gratis just idag

Relaterade Artiklar

Back to top button