Android: 10 betalappar och spel blir gratis i Play Butik

Användare varje dag Android kan dra nytta av många möjligheter tack vare ett mycket mångsidigt operativsystem. Den gröna roboten har gjort sina förmögenheter just på dessa aspekter, inklusive mångsidighet för att övertyga även de mest skeptiska.

Att ha en smartphone med en plattform som på alla sätt kan tillfredsställa allmänhetens vilja kan vara en skänk från himlen. Detta är vad som hände med Google, företaget som skapade Android och som långsamt odlade det, vilket gjorde det till det mest använda operativsystemet i världen. Det råder ingen tvekan: bortom 2 miljarder antalet användare och data växer fortfarande. Enligt rapporter, även de som tidigare inte hade för avsikt att använda Android, idag ingen användare. För att förstå mycket av framgången finns också Play Butik, utrymmet tillägnat innehåll som är till försäljning idag. Många betalda titlar har faktiskt blivit gratis men bara för några dagar, så det kommer att vara värt att utnyttja.

För att få de bästa rabatterna också från Amazon vi rekommenderar den kostnadsfria registreringen till vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Användare kan bara ha gratis betalda titlar tillgängliga idag

Den vanliga veckolistan med gratis betalinnehåll från Play Butik för Android-användare är nu tillgänglig. Klicka bara på länk för att starta nedladdningarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button