Android: 10 betalappar blir helt gratis i Play Butik

Det finns inte många möjligheter för alla operativsystem att kunna slå en plattform som Android, nu testad ur alla synvinklar. Den gröna roboten har i själva verket blivit flaggskeppet i smartphonevärlden, och placerar många enheter som använder den varje dag under dess skyddande vingar. Siffror är verkligen viktiga: bortom 2 miljarder av personer som är aktiva minst en gång i månaden med operativsystemet Google.

De förbättringar som gjorts under åren har faktiskt gjort det möjligt för Android att växa ytterligare, till och med överträffa Microsoft. Faktum är att idag fler användare använder den gröna roboten än det berömda stationära operativsystemet Windows. Dessutom har mångsidigheten nått en all-time high, med användare som kan ladda ner många titlar från Play Butik även för att anpassa din smartphone. Under dessa dagar kommer det att finnas flera erbjudanden, som inkluderar betalda titlar att ladda ner gratis med bara ett klick.

För att få de bästa erbjudandena i världen Amazonhär är vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Dessa är de bäst betalda apparna som erbjuds gratis bara för idag

Det blir helgdagar men Android har valt att erbjuda flera titlar, vanligtvis gratis, även idag. Här är hela listan med alla länk för att ladda ner snabbt:

Relaterade Artiklar

Back to top button