Android: 10 betalappar är bara gratis idag i Play Butik

Sedan en tid tillbaka har det diskuterats vilken plattform som är mest älskad av användarna, även om siffrorna talar ganska tydligt. När man väljer vilken smartphone som helst, brukar folk alltid välja Android med tanke på de många funktionerna. Den första representeras förvisso av bekvämligheten prismässigt, trots att den gröna roboten också finns ombord på mycket dyra terminaler.

Närvaron av det mobila operativsystemet Google på flera enheter, leder därför företaget till att ligga före konkurrenterna. Dessutom älskar användarna den extrema mångsidigheten som Android tillåter, vilket gör det omöjligt att tröttna på såväl smartphonen som själva operativsystemet. Den gröna robotens smartphones är faktiskt många anpassningsbar, men inte bara tack vare de egenskaper som företaget ger det. Användare kan faktiskt hitta en annan identitet än den de redan märker på enheten helt enkelt genom att hänvisa till Play Butik av Google. Här finns olika innehåll, som sträcker sig från applikationer och spel tillgängliga både mot avgift och gratis. Under denna dag kan alla dra nytta av en befordran särskilt som kommer att se mer betalinnehåll vara tillgängligt gratis.

För att få de bästa erbjudandena även från Amazons värld med dagens erbjudanden, här är vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: betalprogram och spel gratis i några dagar

Listan nedan representerar det bästa innehållet vi har hittat bland de betalda som bara kommer att vara gratis under några dagar. Alla Android-användare kan ladda ner dem.

Relaterade Artiklar

Back to top button