Android: 10 applikationer och spel blir bara gratis i Play Butik idag

Att springa bakom vilken smartphone som helst och sedan köpa den kan vara ett bra val eller inte. Enligt vad som har rapporterats är det många användare som tänker mycket innan de genomför ett betungande köp eller inte involverar en mobil enhet. Ibland passerar många aspekter oss genom de många reflektionerna, såsom behov du behöver eller kanske de aspekter som smarttelefonen kommer att präglas av.

En av dessa är förvisso operativsystemet, som i de flesta fall blir det Android. Den berömda gröna roboten har faktiskt blivit känd tack vare sin förmåga att förena allas behov, urskillningslöst mellan vuxna och barn. Faktum är att Google lyckas hela tiden uppdatera sin mobilplattform, vilket gör den allt närmare perfektion. Den senaste tiden har många innovationer introducerats som kommer att beröra framför allt Android 12, men användarna ger tydligen inte upp i andra avseenden. En av dessa är närvaron av Play Butik, verkligen super välsorterad marknad ur alla synvinklar. Idag finns det också många betalda titlar som blir fri men bara under en begränsad tid.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar kommer att vara gratis under en begränsad tid

Här är hon lista som alla vill ha: den med de betalda titlarna i Android-världen som de blir fri.

Relaterade Artiklar

Back to top button