Android: 10 appar från Play Butik är gratis just idag

Det råder ingen tvekan längre: Android det är den plattform som används mest av användare och den starkaste på mobiltelefonmarknaden. När det gäller smartphones finns det inga rivaler för jätten som genereras av Google, som idag når miljarder av konsensus runt om i världen. Det finns faktiskt bortom 2 miljarder människor som minst en gång i månaden använder den berömda gröna robotens operativsystem.

Krediten beror på de stora förändringar som gjorts i Android, som gradvis har blivit mer och mer i slutanvändarnas image och likhet. Inledningsvis diskuterades det mycket om säkerhet och stabilitet, två aspekter som idag är plattformens flaggskepp. Google har också utvecklat en stor mångsidighet, varför många fortsätter att välja Android. Googles operativsystem är mest anpassningsbar absolut, tack vare alla möjligheter som också ges av Play Butik. Inuti den berömda marknadsföra då finns många titlar tillgängliga både gratis och betalda men även i marknadsföring vissa dagar. Idag finns det till exempel saldon och olika betalt innehåll kan laddas ner utan att betala en enda krona.

För att också få de bästa erbjudandena från Amazon här är vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: dessa titlar kommer att vara gratis istället för att betala i några dagar i Play Butik

Än idag finns det en fullständig lista över innehåll som kan laddas ner fri undantagsvis. Uppenbarligen är erbjudandet för alla Android-användare.

Relaterade Artiklar

Back to top button