Ändra whatsapp-teckensnitt med den här appen: lättare omöjligt

En av de främsta fördelarna med Android jämfört med iOS är dess stora anpassningsförmåga, vilket gör det möjligt för oss ändra utseendet på vår terminal för att göra den unik. Vi pratar inte bara om att ändra tapeter eller ikoner med en tredjepartsstartare, utan vi har också möjlighet att ändra whatsapp-teckensnitt med den här appen enkelt och praktiskt.

Denna applikation låter dig ändra teckensnittet i WhatsApp och andra meddelandeprogram

Anpassa dina typsnitt med typsnitt

Vi pratade nyligen om tre appar för att ändra WhatsApp-typsnitt och nu ger vi dig ett nytt alternativ som heter Teckensnitt vilket gör att vi kan anpassa vårt textteckensnitt i meddelandeklienten som ägs av Facebook.

Förutom WhatsApp kommer denna applikation att tillåta oss ändra teckensnitt i många andra appar som t.ex såsom Telegram, Messenger, Instagram, Facebook, TikTok, Twitch eller Discord.

Fonts är en alternativ applikation till Googles tangentbord, men inte lika komplett i funktioner som den här, med vilken vi kommer att kunna ändra typsnittet direkt medan vi skriver.

Gboard, Googles tangentbordsapp.

Som alla tangentbord för Android för att installera teckensnitt på vår terminal måste vi helt enkelt ladda ner, helt gratis, i Google Play Butik och konfigurera den som standardtangentbord av vår smartphone från dess inställningar.

När det är gjort kan vi börja prova olika texttypsnitt att välja den vi gillar mest och vi kan till och med ändra den till mottagarfunktion av vårt meddelande, eftersom denna speciella tangentbordsapplikation gör att vi kan anpassa våra meddelanden med en typografi och så mottagaren ser det på samma sätt.

Som vanligt lämnar vi dig den direkta nedladdningslänken för typsnitten i Play Butik nedanför dessa rader så att du kan prova det själv och avgöra om det är det ett intressant alternativ till tangentbordet som du för närvarande använder på din Android-mobil.

Teckensnitt – Emoji-teckensnitt och tangentbord

Relaterade Artiklar

Back to top button