Ändra väderapplikationstemperatur från Celsius till Fahrenheit

Om du kollar menyn ” Start(Start)” av din Windows 10-installation kommer du att inse att applikationen är aktiverad som standard ” Väder”. (Väder) Om du har använt verktyg från tredje part fram till denna punkt, föreslår vi att du tar en seriös titt på vad som har att erbjuda. Microsoft.

Beroende på din plats, applikationen ” Väder(Väder) » kommer att visa temperaturen antingen in Fahrenheit(Fahrenheit) (°F), eller in grader Celsius(Celsius) (°C). Vissa användare kanske vill flytta från den ena till den andra men har ingen aning om hur de ska slutföra uppgiften.

Därför är den här artikeln avsedd att hjälpa dig förstå hur du visar temperatur. väder i (väder)Fahrenheit(Fahrenheit) eller Celsius(Celsius) för ditt personliga konto när det gäller Windows 10 .

(Ändra Windows 10) Ändra temperatur i appen ” Väder in (väder)Windows 10 med grader Celsius(Celsius) till grader Fahrenheit

För att ändra applikationstemperaturen ” Väder » med (väder)grader Celsius(Celsius) på grader Fahrenheit(Fahrenheit) in Windows 10 gör följande:

 1. Starta Windows 10 Weather-appen.
 2. Klick(Klicka) på ikonen inställningar(Inställningar) i det nedre vänstra hörnet.
 3. Gå till allmänt
 4. Du kommer att se Visa temperatur in
 5. Välj en grad Fahrenheit eller Celsius
 6. Ansökan Väder(Väder) kommer att visa C eller F som du väljer.

Det finns andra sätt – använd varm(Ta) knappar eller ändra temperaturen i realtid. Låt oss titta på alla dessa metoder nu.

Ändra temperaturen i menyn inställningar.(Inställningar)

Klick(Klicka) ikonen ” inställningar(Inställningar)” i det nedre vänstra hörnet av verktyget och gå sedan till ” Allmänt > Visa temperatur i: och välj det som är vettigt för dig.

Ändra temperaturen i huvudmenyn.

Ändra temperaturen i Weather-appen från Celsius till Fahrenheit

Om snabbtangenterna inte fungerar för dig, oroa dig inte, eftersom det här alternativet borde fungera bra.

(Via) appens startsida ” Väder(Väder) » du bör se väderprognoser tillsammans med den aktuella temperaturen. För att göra nödvändiga ändringar, tryck på F eller C och se temperaturen ändras i realtid.

Dra nytta av snabbtangenter

Använda sig av(Gör) dina egna snabbtangentsalternativ. Detta är lätt att göra, så låt oss diskutera det nu. Beroende på din version Windows 10 Det här tipset kanske fungerar eller inte, så fortsätt och testa det för att se om saker och ting går i den förväntade riktningen.

Så efter att ha kört programmet ” Väder(Väder) » Du kan enkelt växla mellan temperaturer genom att trycka på Alt+Enter .

Om du har några problem, vänligen meddela oss i kommentarsektionen i den här artikeln.

Om du kollar startmenyn för din Windows 10-installation kommer du att inse att det finns en väderapp som standard. Om du har använt verktyg från tredje part fram till denna punkt, föreslår vi att du tar en seriös titt på vad Microsoft har att erbjuda.

Beroende på din plats kommer Weather-appen att visa temperaturen i antingen Fahrenheit (°F) eller Celsius (°C). Vissa användare kanske vill byta från den ena till den andra men har ingen aning om hur de ska utföra denna uppgift.

Den här artikeln är alltså utformad för att hjälpa dig förstå hur du visar vädertemperaturen i Fahrenheit eller Celsius för ditt personliga konto när det gäller Windows 10.

Ändra Windows 10 Weather app Temperatur från Celsius till Fahrenheit

För att ändra väderappens temperatur från Celsius till Fahrenheit i Windows 10, följ dessa steg:

 1. Starta Windows 10 Weather-appen
 2. Klicka på ikonen Inställningar i det nedre vänstra hörnet
 3. Gå till General
 4. Du kommer att se Visa temperatur in
 5. Välj en Fahrenheit eller Celsius
 6. Väderappen visar C eller F enligt ditt val.

Det finns andra sätt också – Dra nytta av snabbtangenter eller Ändra temperaturen i realtid. Låt oss se alla dessa metoder nu.

Ändra temperaturen från menyn Inställningar

Klicka på ikonen Inställningar i det nedre vänstra hörnet av verktyget och sedan därifrån, gå till Allmänt > Visa temperatur i:välj sedan den som passar dig.

Ändra temperaturen från huvudmenyn

Ändra väderappens temperatur från Celsius till Fahrenheit

Om snabbtangenterna inte fungerar för dig, oroa dig inte eftersom det här alternativet borde fungera bra.

Via huvudsidan i Weather-appen bör du väderprognoser tillsammans med aktuell temperatur. För att göra de nödvändiga ändringarna, klicka på antingen F eller C och se temperaturförändringarna i realtid.

Dra nytta av snabbtangenter

Använd dina snabbtangentsalternativ. Det är en enkel sak att göra, så låt oss diskutera det nu. Beroende på din version av Windows 10, kanske det här tipset fungerar eller inte, så fortsätt och testa om saker och ting går i den förväntade riktningen.

OK, så efter att ha startat Weather-appen kan du enkelt växla mellan temperaturer genom att klicka på Alt + Enter.

Om du har några problem, vänligen meddela oss i kommentarsektionen i den här artikeln.

Relaterade Artiklar

Back to top button