Ändra snabbchattröst på PUBG Mobile

Spel har spridit sig över hela världen och människor längtar efter ny grafik, funktioner och dynamik i spel varje dag. De behöver frekventa uppdateringar och smidiga kontroller för att förbättra sin spelupplevelse.

Med tillkomsten av spel PUBG särskilt för smartphones(Smartphones), en ny dimension har lagts till i spel. Det här spelet behöver ingen ytterligare introduktion eftersom varje person i nästan alla länder spelar detta majestätiska spel för att finslipa sina spelkunskaper och känna sig som professionell(Pro) på slagfältet. PUBG mobilspel(PUBG Mobile) var det bästa spelet inom mobila spelapplikationer och kunde inte undgå att tilltala allmänheten.

I PUBG(PUBG) har en funktion Quick Chat Voice , med vilka spelare kommunicerar med varandra och har möjlighet att skriva in meddelanden. Chat Voice-funktionen skickar automatiskt meddelanden till spelare som “Jag behöver förnödenheter”, “Fiender framåt”, “Samla runt”, “Slå på röstchatt(Voice Chat)” och många andra. Dessa meddelanden hjälper spelare att förmedla vissa idéer. De hjälper spelare att lägga strategier under spelets gång när de får ont om tid.

Dessa meddelanden är tillgängliga på engelska, men du kan anpassa dem på andra språk som japanska och koreanska. Du kanske har tänkt på att ändra rösten för snabbchatt till PUBG mobil att prova nya språk.

Vill(Vill du veta hur? Läs hela artikeln för att få en idé.

Det är dock viktigt att notera att du inte kan ändra rösten i alternativet “Röstchatt”. Du kan ändra rösten i alternativet “Snabbchatt”, eftersom chattarna är fördefinierade för din bekvämlighet när du spelar med ett lag eller ett lag.

Du kommer att lära dig hur du ändrar snabbchattens röst i PUBG Mobil med dessa enkla metoder:

Ändra snabbchattröst i PUBG Mobile(Ändra snabbchattröst på PUBG Mobile)

Installera ZArchiver-appen(Installera ZArchiver Application)

Denna applikation låter dig ladda ner snabba röstchattfiler på olika språk.

1. Ladda ner appen till din telefon från Google Play Butik(Google Play Butik).

Ladda ner ZArchiver( Ladda ner ZArchiver)

2. Nu måste du ladda upp språkfilerna som du vill ha funktionen på Quick Chat Voice fungerade. (Quick Chat Voice) Dessa filer är tillgängliga på olika språk och du kan ladda ner dem från länkarna nedan:

3. När du har laddat ner filerna måste du öppna programmet ZArchiver . Du hittar en mapp som heter “Active.sav”. Den här mappen kommer att innehålla alla dina filer.

4. Kopiera önskad fil och avsluta inte programmet. Du hittar appens startsida.

5. Öppna målmappen där du vill klistra in filerna.

I detta fall Spara Spel är målmappen.

Android > Data > com.tencent.ig > Filer > UE4Game > ShadowTrackerExtra > Sparat > SaveGames

Öppna målmappen där du vill klistra in filerna. | Ändra snabbchattröst i PUBG Mobile

6. När du öppnar mappen måste du klistra in filen. Ett popup-fönster kommer att visas som ber om tillåtelse att ersätta filer. Klicka på “Ersätt” för att fortsätta.

Ett popup-fönster kommer att visas som ber om tillåtelse att ersätta filer.

7. Öppna PUBG på din telefon för att se ändringarna. Nu är ditt språk snabb chatt(Quick Chat Voice) kommer att ändras. Om du har infogat en japansk språkfil kommer ljudet att spelas på japanska. Samma sak kommer att gälla för alla andra språk.

Rekommenderas: 15 otroligt utmanande och svåraste Android-spel 2020(Rekommenderas: 15 otroligt utmanande och svåraste Android-spel 2020)

Det är allt. Du har lärt dig hur du ändrar rösten för snabbchatten PUBG mobil , och du kan göra det enkelt och kräver inga speciella färdigheter. Dessa inställningar gör att du kan visa upp din tekniska kunskap bland dina lagkamrater genom att spela PUBG på din telefon. Du kan bara bädda in en fil åt gången eftersom PUBG kommer inte att tillåta dig att aktivera alternativet samtidigt Quick Chat Voice olika språk. När du har lärt dig hur du ändrar alternativen för Quick Voice Chat och får de filer du behöver är du klar.

Spel har spridit sin domän globalt och människor längtar efter ny grafik, funktioner och dynamik i spel varje dag. De vill ha täta uppgraderingar och smidig kontroll för att förbättra sin spelupplevelse.

Med intåget av PUBG-spel, speciellt för smartphones, lades en ny dimension till spel. Det här spelet behöver ingen ytterligare introduktion, eftersom varje person i nästan alla länder spelar detta majestätiska spel för att finslipa sina spelkunskaper och känna sig som ett proffs på slagfältet. PUBG Mobile gaming har varit det bästa spelet på mobila spelappar och har inte misslyckats med att uppskatta allmänheten.

PUBG har en funktion i Quick Chat Voice, genom vilken spelare kommunicerar med varandra och har möjlighet att skriva meddelanden. Chat Voice-funktionen skickar automatiska meddelanden till spelare, som “Jag behöver förnödenheter”, “Fiender framåt”, “Samla dig runt”, “Ta fram Voice Chat” och många fler. Dessa meddelanden hjälper spelarna att förmedla specifika idéer. De hjälper spelarna att lägga strategier medan de spelar när de har ont om tid.

Dessa meddelanden är tillgängliga på engelska, men du kan anpassa dem på andra språk också, som japanska och koreanska. Du kanske har tänkt byta röst för snabbchatt på PUBG Mobile för att prova nya språk.

Vill du veta hur? Läs hela artikeln för att få en inblick.

Det är dock viktigt att notera att du inte kan ändra röst i alternativet “Röstchatt”. Du kan ändra röst i alternativet “Snabbchatt” eftersom chattarna är fördefinierade för din bekvämlighet när du spelar med ett lag eller ett lag.

Du kommer att få veta hur du kan ändra snabbchattröst på PUBG Mobile genom dessa enkla metoder:

Ändra snabbchattröst på PUBG Mobile

Installera ZArchiver-applikationen

Denna app låter dig ladda ner snabba röstchattfiler på olika språk.

1. Ladda ner appen på din telefon från Google Play Butik.

Ladda ner ZArchiver

2. Nu måste du ladda ner filerna på de språk du vill att Quick Chat Voice-funktionen ska fungera. Dessa filer är tillgängliga på olika språk, och du kan ladda ner dem från länkarna nedan:

3. När du har laddat ner filerna måste du öppna ZArchiver-appen. Du hittar en mapp som heter “Active.sav.” Den här mappen kommer att innehålla alla dina filer.

4. Kopiera önskad fil och avsluta inte appen. Du hittar appens startsida.

Kopiera önskad fil och avsluta inte appen | Ändra snabbchattröst på PUBG Mobile

5. Öppna målmappen där filerna ska klistras in.

I det här fallet är SaveGames målmappen.

Android > Data > com.tencent.ig > Filer > UE4Game > ShadowTrackerExtra > Sparat > SaveGames

Öppna målmappen där filerna ska klistras in. | Ändra snabbchattröst på PUBG Mobile

6. När du öppnar mappen måste du klistra in filen. Ett popup-fönster kommer att visas som ber dig om tillåtelse att ersätta filer. Klicka på “Ersätt” för att fortsätta.

Ett popup-fönster kommer att visas som ber dig om tillåtelse att ersätta filer.

7. Öppna PUBG på din telefon för att se ändringarna. Nu kommer språket på din Quick Chat Voice att ändras. Om du har klistrat in filen för japanska kommer ljudet att spelas på japanska. Samma sak kommer att följa för alla andra språk.

Rekommenderas: 15 otroligt utmanande och svåraste Android-spel 2020

Det är allt. Du har lärt dig hur du ändrar snabbchattröst på PUBG Mobile, och du kan göra det enkelt och kräver inga speciella färdigheter för det. Dessa inställningar gör att du kan visa upp din tekniska kunskap bland dina lagkamrater medan du spelar PUBG på din telefon. Du kan bara klistra in en fil åt gången eftersom PUBG inte tillåter dig att aktivera Quick Chat Voice-alternativet på olika språk samtidigt. När du har lärt dig hur du ändrar snabba röstchattalternativ och har de önskade filerna är du bra att gå.

Relaterade Artiklar

Back to top button