Ändra Microsoft Edge webbläsares teman, bakgrund och utseende

Microsoft Edge justeras med varje uppdatering. Med bara några snabba inställningar kan du ställa in en ny kant som du vill. Du kan anpassa den nya Microsoft Edge (anpassa den nya Microsoft Edge-webbläsaren) genom att ändra teman, bakgrund och utseende för att passa dina preferenser och ge den ett personligt utseende. Dessutom kan du välja olika teman för var och en av dina profiler i Microsoft Edge . På så sätt kan du spara olika inställningar för din hem-, skol- eller jobbprofil.

(Ändra Microsoft Edge-webbläsare)Ändra teman och bakgrund Microsoft Edge webbläsare

För att ändra bakgrunden, klicka på de tre prickarna i det övre högra hörnet av webbläsaren och gå till ” inställningar(Inställningar) ” .

På den vänstra panelen klickar du på ” Utseende(Utseende)” och du får tre alternativ att välja mellan:

 1. Allmän form
 2. Ämne
 3. Upptäck fler teman

Du kan välja:

 • Systemets standardtema,
 • Lätt tema eller
 • Mörkt tema.

Detta kommer att ändra det övergripande utseendet på din webbläsare, inklusive bakgrunden, nya flikar, sidor, dialogrutor och andra menyer.

Om du inte vill använda det grundläggande ljusa och mörka temat kan du också välja ett av de andra nya inbyggda färgalternativen, som så:

 • Morgondimma,
 • is mynta,
 • kryddig röd,
 • Månsken
 • Solig dag osv.

Dessutom butiken Microsoft Edge många andra teman är tillgängliga. Klick(Klicka) på fliken ” Ytterligare ämnen(Upptäck fler teman) ”, och en lång lista med teman för Microsoft Edge (teman för Microsoft Edge) från butiken kommer att öppnas förlängningar(Edge Extensions) och överbyggnader(Tilläggsbutik) Edge som du kan välja mellan.

Välj teman från Chrome Web Store

Om du fortfarande inte gillar något ämne från Microsoft Edge Store du kan också bläddra och installera Chrome Themes on Edge (installera Chrome Themes on Edge) .

Klick (Klick)Chrome webbutik På sidan ” Utseende » i webbläsaren (utseende)kant och du kommer att tas till ämnen Krom. Du kan välja din favorit och installera den.

Ändra utseendet på Edge-webbläsaren(Ändra utseendet på Edge-webbläsaren) på PC

Det är inte bara ett tema när det kommer till utseende, du kan anpassa en massa andra saker här för att få webbläsaren att se ut som du vill. På sidan ” Utseende(Utseende) » scrolla ned för att konfigurera andra webbläsarinställningar. Du kan välja procent öka(Zooma) i din webbläsare, justera verktygsfältets inställningar och ändra startsida(hemsida) enligt dina önskemål.

Skrolla(Scrolla) nedåt så får du fler anpassningsalternativ, som att välja vilka knappar och flikar du vill se på din startsida. Du kan visa eller dölja dem enligt ditt val. Här kan du också konfigurera sammanhangsmenyer(Snabbmenyer) .

Förutom, Microsoft Edge låter dig också ändra teckensnittsinställningar. Även om standardteckensnittsinställningarna i kant är ganska bra och passar alla, du kan anpassa teckensnitt, teckenstorlek etc om du vill. Scrolla sidan ” (Skrolla)Utseende(Utseende) » ner så ser du inställningarna för att anpassa teckensnittstyp och storlek.

Utöver standardteckensnittsstorleken och -stilen kan du även anpassa dina teckensnitt ytterligare. Klick(Klicka) på fliken ” Teckensnittsinställningar(Anpassa teckensnitt)” och det öppnar alternativ för dig att välja.

Förändra ämne(Tema) i webbläsaren Kant på (kant)Android

Även om du har för många temaalternativ Edge för PC, för (kant)Edge Android Det finns bara tre huvudalternativ. Du kan välja ett standardtema, ljust eller mörkt tema för din Edge Android .

För att ändra tema och bakgrund i Edge Android

 1. Klick(Klicka på) de tre raderna i det övre högra hörnet av den mobila webbläsaren.
 2. Gå till ämnet och välj ditt alternativ.
 3. Om du väljer alternativet ” Mörk(Mörkt) Tema”, kommer alla dina nya flikar och menyalternativ att visas i mörk färg.

Så om du behandlar webbläsaren som din personliga sak kommer du säkert att vara intresserad av att ändra temat, bakgrunden och hela utseendet och känslan.

Microsoft Edge blir anpassningsbar med varje uppdatering. Med bara några snabba inställningar kan du nu få den nya Edge att se ut som du vill. Du kan anpassa den nya Microsoft Edge-webbläsaren genom att ändra teman, bakgrund och utseende enligt dina önskemål och ge den en personlig känsla. Dessutom kan du välja ett annat tema för var och en av dina profiler på Microsoft Edge. På så sätt kan du behålla en annan inställning för ditt hem, skola eller jobbprofil.

Ändra Microsoft Edge webbläsares teman och bakgrund

Ändra Microsoft Edge webbläsares teman och bakgrund

För att ändra bakgrunden, klicka på de tre prickarna i det övre högra hörnet av din webbläsare och gå till Inställningar.

Från den vänstra rutan klickar du på Utseende så får du tre alternativ att välja mellan:

 1. övergripande utseende
 2. tema
 3. Upptäck fler teman

Du kan välja:

 • systemets standardtema,
 • Lätt tema eller
 • mörkt tema.

Detta kommer att ändra det övergripande utseendet på din webbläsare som inkluderar bakgrunden, nya flikar, sidor, dialogrutor och andra menyer.

Om du inte vill gå med det grundläggande ljusa och mörka temat kan du välja det från andra nya inbyggda färgalternativ också som:

 • morgondimma,
 • is mynta,
 • kryddig röd,
 • månsken
 • Solig dag osv.

Dessutom finns det många andra teman tillgängliga i Microsoft Edge-butiken. Klicka på Upptäck fler teman fliken och den öppnar en lång lista med teman för Microsoft Edge från Edge Extensions och Add-ons Store som du kan välja mellan.

Välj teman från Chrome Web Store

Om du fortfarande inte gillar något tema från Microsoft Edge Store kan du bläddra och installera Chrome-teman på Edge också.

Klicka på Chrome Web Store på sidan Utseende i Edge-webbläsaren så kommer du till Chrome-teman. Du kan välja din favorit och installera den.

Ändra Edge-webbläsarens utseende på PC

När det handlar om utseendet är det inte bara temat, du kan anpassa många fler saker här för att få webbläsaren att se ut som du vill. På sidan Utseende, scrolla ned för att justera de andra inställningarna i din webbläsare. Du kan välja zoomprocenten för din webbläsare, justera inställningarna i verktygsfältet och även ändra startsida enligt dina önskemål.

Rulla ner mer och du får några fler anpassningsinställningar som att du väljer de knappar och flikar du vill se på din startsida. Du kan visa eller dölja dem efter eget val. Du kan också justera Snabbmenyer här.

Dessutom låter Microsoft Edge dig också ändra teckensnittsinställningarna. Även om standardteckensnittsinställningarna i Edge är ganska bra och passar alla, kan du justera teckensnitt, teckenstorlek, etc om du vill. Scrolla ner på din Utseende-sida och du kommer att se inställningarna för att justera ditt teckensnitt se typ och storlek.

Förutom standardteckensnittsstorleken och -stilen kan du också anpassa dina teckensnitt ytterligare. Klicka på Anpassa teckensnitt fliken och den öppnar alternativen för dig att välja mellan.

Ändra tema i Edge-webbläsaren på Android

Även om du har för många temaalternativ i Edge för PC, finns det bara tre grundläggande alternativ för Edge Android. Du kan välja standardtema, ljust eller mörkt tema för din Edge Android.

För att ändra tema och bakgrund i Edge Android

 1. Klicka på de tre raderna i det övre högra hörnet av din mobila webbläsare.
 2. Gå till Tema och välj ditt alternativ.
 3. Om du väljer alternativet Mörkt tema kommer alla dina nya flikar, menyalternativ att visas i mörk färg.

Så om du är någon som tar webbläsaren som din personliga sak, skulle du säkert vara intresserad av att ändra temat, bakgrunden och hela utseendet.

Relaterade Artiklar

Back to top button