Amibot Animal Origin: den första miljöansvariga robotdammsugaren monterad i Frankrike

Animaliskt ursprung

Varumärket Amibot presenterar Animal Origin, en robotdammsugare miljöansvar med ett mycket naturligt utseende.

En robotdammsugare som dessutom är skuren för att bli djurägarnas bästa vän.

Läs också:
Efter en uppdatering beter sig Roombas robotdammsugare… konstigt

En miljöansvarig robotdammsugare?

Varumärket Amibot är mycket stolta över att idag presentera sin nya robotdammsugare “Animal Origin”. En dammsugare som presenterar sig som ” designad och monterad i Frankrike, miljöansvarig och designad för djurhår “.

Animal Origin-dammsugaren är kompatibel med en applikation tillgänglig på iOS och Android och drar nytta av en ny ekfinish, för en stil som är både mer naturlig och mer trendig. Som namnet antyder lovar vakuumet maximal effektivitet på håret på våra hundar och katter.

Animaliskt ursprung

Sober och elegant, originaliteten hos denna modell, designad för att effektivt hantera husdjurshår, ligger i önskan att integrera den mer naturligt i dess interiör. Ädel material om något, trä här ger en verklig touch av äkthet “förklarar varumärket.

Designen av dammsugaren Animal Origin är särskilt utvecklad i Lavérune, medan monteringen utförs i Fabrègues. Förpackningen är å sin sida gjord av återvinningsbar kartong, även den tillverkad och tryckt i Frankrike.

Den nya Animal Origin-dammsugaren från Amibot är tillgänglig nu, till ett pris av 299,99 euro.


Kraftfulla robotdammsugare: kan de suga upp djurhår?

Robotdammsugare lovar alltid förstklassig kraft för att samla upp allt damm i ditt hem. Men i själva verket är det bara vissa modeller som verkligen erbjuder dig en stor sugkraft för ditt hem. Låt oss ta en titt på de mest kraftfulla modellerna som finns på marknaden.
Läs mer

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button