AMD Ryzen 9 5900X-processorn sjunker till ett aldrig tidigare skådat pris!

Behöver du en monsterkraft för att förbättra din mest krävande programvara och dina spel, samtidigt som du gör rejäla besparingar? Team Bons Plans erbjuder dig ett erbjudande från Amazon på den utmärkta AMD Ryzen 9 5900X-processorn för 439,95 € istället för 577,46 €!

amd

Ett odjur av ett lopp till ett fyndpris

  • Monstruös prestation
  • Utmärkt uthållighet och tillförlitlighet
  • Mycket kompatibel

AMD Ryzen 9 5900X-processorn för 439,95 € hos Amazon

Stark marknadsföring hos Amazon

Det här erbjudandet på AMD Ryzen 9 5900X-processorn erbjuds av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom två arbetsdagar. Produkten kommer med tre års tillverkargaranti.

En exceptionell processor från AMD

Detta Amazon-erbjudande är därför intresserad av en AMD-processor, ett märke som helt klart har tagit sig till toppen av korgen på detta område, modell Ryzen 9 5900X. För närvarande en av märkets mest kraftfulla processorer, den har inte mindre än 12 kärnor klockade mellan 3,7 och 4,8 Ghz samt 24 trådar. Observera att denna modell är otyglad från början, för att dra full nytta av sin enorma potential utan några nödvändiga ingrepp.

En riktigt monstruös datorkraft, som kommer att köra de senaste och framtida spelen eller den mest krävande mjukvaran utan att skada, förutsatt att resten av konfigurationen följer med för att inte dra ner den. Det är dock möjligt att helt kontrollera aktiviteten hos Ryzen 9 5900X-processorn genom AMD Ryzen Master-verktyget, såsom dess prestanda, temperatur och spänning för dess kärnor, bland andra parametrar.

Den är också särskilt tålig, med en maximal driftstemperatur inställd på 90°, samt många skydd som säkerställer en lång livslängd. Observera att den säljs utan kylare. Det är därför absolut nödvändigt att skaffa en för att kyla hans infernaliska glöd.

Utöver dessa formidabla egenskaper är Ryzen 9 5900X-processorn kompatibel med många operativsystem som Windows 10, RHEL eller Ubuntu. Du måste dock ha ett AM4-uttag på ett AMD Series 500-moderkort för att få plats med besten.

AMD Ryzen 9 5900X-processorn för 439,95 € hos Amazon

Hitta den processor du behöver för din maskin tack vare vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta mycket solida erbjudande från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa processorerna 2022, för att se om det finns mer seriösa konkurrenter än detta kraftmonster från AMD.

Relaterade Artiklar

Back to top button