AMD: Ryzen 7000 under Zen 4 har precis kommit in i förproduktion

AMD Ryzen 9 5900HX © AMD

Det nya sortimentet av processorer AMD verkar helt enligt schemat… och kanske till och med lite före.

Officiellt borde nästa generation av Ryzen-processorer signerade AMD inte komma förrän under andra halvåret. Och om vi inte har officiell bekräftelse än så är det på god väg.

På väg mot en release i juli-augusti 2022?

Våra kollegor från Guru3D faktiskt vidarebefordra information om att Ryzen 7000-seriens processorer har gått in i förproduktionsfasen. Detta förtydligande är i linje med de senaste ryktena som tillkännager att Zen 4-arkitekturen var i sina slutliga justeringar.

Mer specifikt är det en fråga om produktion av processorer ” steg 1 recension “, som de säger i mitten. Informationen kompletteras med ett förtydligande angående L2-cachen, som skulle vara 1 MB, en klar förbättring jämfört med Zen 3-arkitekturen och dess 512 KB.

Det är uppenbarligen för tidigt att bekräfta det exakta släppdatumet för dessa Ryzen 7000-serier, men schemat verkar respekteras fullt ut av AMD, och en release i början av andra halvan av 2022 skulle vara fullt möjlig. Att ha Zen 4-processorer från juli månad skulle verkligen vara en fantastisk operation för Intels konkurrent.

Om samma ämne:
AMD: en 170 W Ryzen 7000 “Raphael” CPU med 16 Zen 4-kärnor?

Källa: Guru3D

Relaterade Artiklar

Back to top button