AMD: Radeon Super Resolution bör vara tillgänglig imorgon för att förbättra alla dina spel

AMD FidelityFX Super Resolution © AMD

Nya drivrutiner kommer att finnas tillgängliga för grafikkort AMD för att integrera supersamplingstekniken.

I slutet av förra året tillkännagav AMD sin avsikt att implementera algoritmen FidelityFX Super Resolution 1.0 till vad han sedan döpte den Radeon superupplösning. Den enkla idén var att integrera tekniken i dess grafikdrivrutiner så att alla spel kunde dra nytta av den.

Radeon RX 5000 och uppåt

Våra kollegor från Videokortz rapportera idag att denna integration borde vara effektiv i morgon tack vare publiceringen av nya drivrutiner av AMD. Piloter som kommer att fokusera på tre aspekter:AMD länkden PrivacyView och därför Radeon superupplösning.


de Radeon superupplösning bygger på samma princip som FidelityFX superupplösningmen eftersom det fungerar på nivån för grafikdrivrutinen, gäller det mycket fler spel: AMD tvekar inte att tala om ” tusentals spel “. Å andra sidan, genom att agera på hela bilden – därför också integrera gränssnittet eller menyerna – måste den erbjuda en något försämrad kvalitet.

En annan viktig anmärkning är att RSR inte stöds av alla GPU:er. Naturligtvis, integrerad med Radeon-drivrutiner, är det inte kompatibelt med Intel / NVIDIA-hårdvara, men du ska veta att det bara fungerar med Radeon RX från 5000-serien. Det är inte för timmen inget planerat stöd för Polaris / Vega GPU.

Källa: Videokortz

Relaterade Artiklar

Back to top button