AMD hoppas kunna slutföra förvärvet av FPGA-specialisten Xilinx i slutet av första kvartalet 2022

Xilinx FPGA

En affär värd mer än 35 miljarder dollar som framför allt borde tillåta AMD, en specialist inom processorför att gå vidare med FPGA.

Arbetstiden kan ibland verka väldigt lång. Kom ihåg att AMD för ett drygt år sedan stolt tillkännagav förvärvet av Xilinx, en specialist inom FPGA-konceptet som man till stor del har bidragit till att lyfta fram inom mikroelektronikindustrin.

35 miljarder dollar för att påtvinga sig FPGA

I slutet av oktober 2020 tillkännagav AMD och Xilinx slutet av förhandlingarna och förvärvet av den andra av den första för den nätta summan av 35 miljarder dollar. Naturligtvis behövde de godkännande från flera tillsynsorgan, som är särskilt uppmärksamma på en sådan fil.

Det var här saker och ting drog ut på tiden och AMD förklarar förseningen i dessa termer: Även om vi förväntade oss att få alla godkännanden före slutet av 2021, har vi ännu inte stängt allt och förväntar oss nu att transaktionen avslutas under första kvartalet 2022. “.

De två företagen verkar dock säkra på att få dessa godkännanden och ser inga hinder som kan störa de tidigare diskuterade planerna.

Källa: Videokortz

Relaterade Artiklar

Back to top button