AMD: den nya Ryzen 5000G “Cézanne” på flykt

amdryzen

Tre nya APU:er från AMD för att driva poängen hem ännu längre.

I oktober förra året distribuerade AMD den berömda Ryzen 5000-serien baserad på mikroarkitekturen Zen 3. Processorer som led av endast en “defekt” för att helt överväldiga Intel: avsaknaden av en integrerad grafiklösning.

Läs också:
TSMC: 100 miljarder dollar under 3 år för att öka produktionskapaciteten och undvika brist

Tre nya “Vega” APU:er

Om några veckor borde detta inte längre vara fallet och genom en viss momomo_us, en regelbunden vid läckor av alla slag, har vi nu vind av rada upp komplett uppsättning “Cézanne” APU:er som nämns vid många tillfällen av AMD.

Lista APU AMD Ryzen 5000G

För det amerikanska företaget är tanken här att dra nytta av framstegen inom Zen 3-mikroarkitekturen för att erbjuda oss tre APU:er utrustade med en grafisk lösning. Var dock försiktig, det är ingen fråga om att integrera RDNA2 från de senaste Radeons. För detta måste vi fortfarande vänta med särskilt “Van Gogh”-sortimentet.

På “Cézanne” överväger AMD för närvarande endast tre modeller, vars väsentliga egenskaper du kan upptäcka ovan. Ryzen 3 5300G, R 5 5600G och R 7 5700G bör med fördel ersätta Ryzen 4000G-serien. Även om vi måste nöja oss med Vega, kommer vinsterna som observeras på Zen 3 jämfört med Zen 2 att finnas där.

Observera att vi inte har någon aning om priserna eller ens om den faktiska tillgängligheten för dessa APU:er som kan vara reserverade för integratörer.

Källor: Neowin, Twitter

Relaterade Artiklar

Back to top button