Amazons smarta glasögon, Echo Frames, kan nu ringa samtal

Amazon Echo Frames © © Amazon

Amazon har tillkännagett flera nya funktioner utformade för att förbättra användningen av Echo Frames, dess smarta glasögon. Bland dem hittar vi möjligheten att ringa ett samtal med ett enda klick.

Företaget ser till att var och en av de nya funktionerna är tillgängliga på nya Echo Frames-modeller såväl som på gamla.

Nya färger kommer snart

Marknadsförd för allmänheten sedan 2020, har Echo Frames designats för att ” tillåter användare att hålla kontakten med världen och ge dem tillgång till kommunikation, information och underhållning var de än är utan att distrahera dem, förklarade Amazon i ett blogginlägg som publicerades förra året. Genom att arbeta med Alexa har de smarta glasögonen därför en mycket enkel design, men kan betraktas som en Amazon Echo-ansluten högtalare i ett reducerat format, vilket gör att deras bärare kan utföra olika uppgifter.

Den 10 november kommer modellen att finnas i nya färger, blått och grått, till priset av 249,99 dollar. För $20 mer kan de även utrustas med linser för polariserade solfilter och filter mot blått ljus.

Funktioner för att göra vardagen enklare

Det är samma datum som Amazon kommer att distribuera de nya funktionerna för sina anslutna enheter. Således kommer innehavare av Echo Frames snart att kunna ringa en av sina prioriterade kontakter genom att helt enkelt trycka länge på pekplattan på gadgeten. De kommer också att ha möjlighet att modifiera ordet för att adressera glasögonen för att ändra det från ” Alexa “vid” Eko “.

Dessutom kommer funktionen för att skicka meddelanden via Alexa också att distribueras på iOS. Fram till dess var det bara tillgängligt på Android. Medan de smarta glasögonen kan hantera volymen automatiskt, gjorde de det bara i början av en lyssningssession. Snart kommer de att kunna anpassa sig under en session för att övervinna högt omgivande ljud.

Slutligen har Amazon också uppdaterat viloläget för sina anslutna glasögon. Allt du behöver göra är att sätta dem på näsan för att de ska aktiveras. För att sätta dem i standby-läge måste de vändas, vilket redan är fallet nu.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button