Amazons Fire TV Stick 4K är till försäljning just nu

Det är en extremt praktisk liten enhet som gör en rungande comeback i vårt avsnitt som ägnas åt tips.

Fire TV Stick 4K Max

Efter att ha upptäckt grundmodellen tidigare i veckan är det idag 4K-versionen av Fire TV Stick som kommer att intressera oss. Hela sortimentet påverkas faktiskt av kampanjer och denna kopia har andra exceptionella kvaliteter.

Fire TV Stick 4K i ett nötskal

  • Kan streama en bild i 4K
  • Hemmabioljud med Dolby Atmos-standard
  • Alla streamingappar finns där

Men vi börjar med priset på Fire TV Stick 4K som sjunker till €34,99 istället för €59,99.

Hitta Fire TV Stick 4K för 34,99 € på Amazon

Ett litet pris för ett litet under

Om du inte har anslutna skärmar, var medveten om att det finns donglar som ger alla viktiga funktioner till en lägre kostnad. Precis, det visar sig att stora rabatter för närvarande gäller på dessa berömda enheter. Den vi är intresserade av idag är Amazons Fire TV Stick 4K.

Men innan vi listar dess många fördelar kommer vi först att prata om de villkor som gäller hos Amazon. Redan nu bör det noteras att hemleverans kommer att vara gratis. Detta kan dock bara göras på fastlandet i Frankrike och Monaco. Prime-prenumeranter kommer att få sin beställning inom en arbetsdag och returer är gratis. Garantin gäller i två år.

Fire TV Stick 4K: all din underhållning i Ultra HD

Som namnet antyder kan denna Fire TV Stick strömma kompatibla filmer, serier och andra videor i 4K. HDR10+-läget finns också i sällskap med Dolby Atmos hemmabioljud. Så att säga, dina ögon kommer att bli förvånade och dina öron kommer att bli förvånade när du tittar på ditt favoritinnehåll. Och det är inte allt!

När den väl är ansluten till din skärm (via en HDMI-port) och ansluten till internet, kommer Fire TV Stick 4K att ge dig tillgång till flera tusen nedladdningsbara applikationer. För underhållning kommer du till exempel att kunna räkna med Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+, myCanal och många andra. Live-TV kommer också att vara inom räckhåll via Molotov, France.tv eller till och med ARTE. Du kommer inte få slut på program att titta på.

Observera slutligen att den medföljande fjärrkontrollen är kompatibel med röstkommandon via Alexa. Detta gör att du kan starta vissa applikationer och komma åt olika avsnitt snabbare. Navigeringen som helhet blir alltså mer instinktiv.

Fire TV Stick 4K Alexa Remote © Amazon

Hitta Fire TV Stick 4K för 34,99 € på Amazon

För att ta reda på ännu mer, inbjuder vi dig att läsa vårt fullständiga test av Amazon Fire TV Stick 4K.

Allt ditt favoritinnehåll i vackra lådor

Idag råder det ingen brist på lösningar för att kunna komma åt våra favoritserier, applikationer och andra filmer. Fire TV Stick är en av dem, men det är uppenbarligen inte den enda. För att upptäcka hållbara alternativ, här är vår jämförelse av de bästa TV-boxarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button