Amazonförsäljning: AMD Ryzen 5 5600G-processor sjunker till 229 €

Behöver du boosta din dator samtidigt som du sparar pengar? Bons Plans Team erbjuder dig som en del av försäljningen ett Amazon-erbjudande på den mycket solida AMD Ryzen 5 5600G-processorn för 229 € istället för 259,67 €.

AMD Ryzen 5 5600G © AMD

En solid referens till processorer till försäljning

  • Utmärkt prestanda
  • Mycket kompatibel
  • Kylare ingår

Se erbjudandet AMD Ryzen 5 5600G-processor för 229€ på Amazon

Kampanj på Amazon till salu

Det här erbjudandet på AMD Ryzen 5 5600G-processorn erbjuds därför av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom en arbetsdag. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga cirka 58 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

AMD-geni med stort G

Detta erbjudande är därför intresserad av en processor från AMD, ett märke med stort rykte inom området, modell Ryzen 5 5600G. Än idag är denna serie av processorer ett av de bästa förhållandena mellan kvalitet och pris på marknaden, och den här är inget undantag.

Med sina 6 kärnor klockade mellan 3,9 och 4,4 GHz och sina 12 trådar, samt sina L2- och LM-cacher på 3 respektive 16 MB, kan den enkelt hantera de mest krävande uppgifterna som den senaste generationens spel utan minsta ansträngning. För att dra nytta av det kommer det dock att vara absolut nödvändigt att ha ett moderkort med en AM4-sockel.

Bortsett från det är Ryzen 5 5600G mycket kompatibel och stöder många operativsystem som Windows, RHEL eller till och med Ubuntu i 64 bitar.

En annan fördel med detta Amazon-erbjudande: lådan där processorn också ingår den solida inbyggda Wraith Stealth-kylaren. Det är dock att föredra att välja en bättre kylare, 5000-serien av AMD-processorer tenderar att värmas upp mycket och stiga till mycket höga temperaturer. Den bör dock vara värmebeständig, den maximala drifttemperaturen är inställd på 95°.

Se erbjudandet AMD Ryzen 5 5600G-processor för 229€ på Amazon

Hitta din nästa processor med vår jämförelse

Innan du lägger till denna solida referens i din varukorg, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa processorerna 2022, för att se vad den är värd jämfört med konkurrenterna.

Försäljning: vårt urval av oslagbara bra erbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt försäljningssystem för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Amazon-försäljning: de bästa erbjudandena och flashförsäljningar att ta tag i
  • Cdiscount försäljning: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Fnac-försäljning: de bästa erbjudandena på högteknologi

De bästa erbjudandena från Sales with Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button