Amazon uppdaterar sin Kindle e-läsare på ingångsnivå

Kindle 2022 © Amazon

Den 12 oktober kommer Amazon att marknadsföra en uppdaterad version av sin läslampa Billigaste Kindle. Detta är allvarligt moderniserat, men ser också priset stiga.

Den senaste versionen är från 2019.

Kindle 2022 ökar priset…

Amazon har precis avslöjat att inom en månad kommer 2022-versionen av Kindle att lanseras. Den här nya versionen av instegsläsaren förbättrar många punkter från den tidigare, men detta resulterar omedelbart i en ganska kraftig prishöjning.

Det kommer alltså att kosta 109,99 euro att få versionen utan annonser som visas på startskärmen. Om annonserna inte stör användaren kommer det ”bara” att finnas 99,99 euro att betala. Kom ihåg att när den lanserades för tre år sedan klättrade den tidigare versionen av Kindle redan i pris jämfört med den tidigare, och erbjöds då från 79,99 euro.

… men omfamna moderniteten

För att motivera denna ökning förbättrar Amazon först kvaliteten på skärmen. Detta går till ett bekvämare 300 dpi (mot 167). Detta är samma upplösning som de dyrare modellerna som erbjuds av företaget. Vi hittar samma justerbara belysning och mörkerläge som tidigare. Fortfarande tillgänglig i svart, denna Kindle 2022 finns även i blått.

En annan välkommen förändring, full laddning på 4 timmar görs nu av USB-C och autonomin ökar till sex veckor meddelat. Det finns även 16 GB lagringsutrymme (mot 4). Tillräckligt för att lagra många, många e-böcker. Slutligen, om storleken på 6-tumsskärmen inte ändras, meddelar Amazon att denna nya modell är mer kompakt (157,8 x 108,6 x 8 mm) och lättare (158 g) än den tidigare.

Slutligen annonserar produktsidan på Amazon att modellen “ är tillverkad av 30-75 % återvunnen plast och 90 % återvunnen magnesium “.

Vilken är den bästa e-läsaren? Jämförelse 2022

Vilken är den bästa e-läsaren just nu? Vår jämförelse är till för att vägleda dig mot den modell som bäst passar dina behov. Format, budget, tekniska specifikationer: upptäck de bästa e-läsarna för tillfället, testade och godkända av Clubic-redaktionen!
Läs mer

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button