Amazon: Topp 10 fynd från 2022 års försäljning

När försäljningen startar finns det tillräckligt att förlora eftersom minskningarna är många. Bara på Amazon har vi redan sett dussintals bra erbjudanden, med ibland enorma rabatter. Vi låter oss dock inte avskräckas: vårt team har lagt undan 10 av de bästa erbjudandena för tillfället.

amazon2

Först av allt, här är de 10 erbjudandena som du för närvarande kan ta på Amazon i början av försäljningen:

 • Apple iPhone 12 Mini 64 GB smartphone för 648 €
 • POCO F3 128GB smartphone för 299,90 €
 • Amazon Fire TV Stick för 24,99 €
 • Den nya Kindle Paperwhite 8 GB för 104,99 €
 • Logitech G915 speltangentbord för 149,99 €

 • Acer Chromebook 315 PC för 229 €
 • Crucial P2 1TB intern SSD för 94,28 €
 • SanDisk Ultra 3D 1TB SSD för 89,99 €
 • Xiaomi Redmi Watch 2 Lite ansluten klocka för 59,99 €
 • Samsung Galaxy Buds2 hörlurar för 109€

Se alla Amazon Sale flash-försäljningar

Du kommer att ha märkt: vi har samlat högteknologiska enheter av alla slag, från ljudtillbehör till spel och smartphones. Alla har en fin rabatt gemensamt. Men vissa enheter sticker också ut för sin popularitet, en ytterligare anledning till att deras rabatt är attraktiv.

Kom ihåg att du också drar nytta av ytterligare fördelar på Amazon. Plattformen utökar sina fria returer och erbjuder gratis frakt på de flesta av sina produkter. Slutligen, för att din försäljning på Amazon ska gå så bra som möjligt kan du räkna med betalning i flera omgångar.

iPhone 12 Mini, en Apple-smartphone i reducerad modell

Detta är en smartphone som bara är mini till namnet. 12 Minis skärm mäter 5,4 tum, vilket gör den lätt att hålla i handen och i fickan. Men inuti drar den nytta av den erkända prestandan hos A14 Bionic-chippet.

iPhone 12 mini

Se Apple iPhone 12 Mini 64 GB-erbjudandet för 648 € på Amazon

För närvarande reducerad med 41 €, den här telefonen är också vattentät (IP68-certifiering), och dess fotomodul med två sensorer är särskilt mångsidig. Den kan också spela in i 4K.

Poco F3, en prisvärd smartphone utan att förneka prestanda

Behöver du en billigare lösning? F3 och dess nästan €70 rabatt kan vara vad du letar efter.

Xiaomi POCO F3

Se POCO F3 128GB-erbjudandet för 299,90 € på Amazon

Den här smarttelefonen har 6 GB RAM och en Snapdragon 870-processor, som alla ska säkerställa hög prestanda under alla omständigheter. F3 innehåller också en trippel fotomodul och en skärm uppdaterad i 120 Hz.

Amazon Fire TV Stick, streaming till hands

Vid vändningen av anslutna objekt mötte vi Fire TV Stick, denna HDMI-nyckel som kan överföra ditt favoritinnehåll till din tv.

fire stick tv amazon

Se Amazon Fire TV Stick-erbjudandet för 24,99 € på Amazon

För närvarande reducerad med 15 € (eller 38%), denna lilla enhet integrerar Alexa-röstkommandon, stöd för Dolby Atmos och kompatibilitet med 4K-TV. Naturligtvis är den också kompatibel med dina favoritströmningstjänster, från och med Netflix och Youtube.

Kindle Paperwhite: alla dina e-böcker i en ny generation av läsare

I sin 8 GB-version kan denna Kindle Paperwhite rymma ett stort antal digitala böcker. Och det är bra: för tillfället är priset nere med 35 €.

Kindle pappersvit

Se Kindle Paperwhite 8 GB-erbjudandet för 104,99 € på Amazon

För denna nya generation har Amazon utrustat sin enhet med tunnare kanter och en batteritid på upp till 10 veckor. Det går också snabbare att vända blad, förutom att det förhindrar ansträngda ögon. Slutligen är denna Kindle vattentät (IPX8): få inte panik om ditt kaffe hamnar på den.

G915 TKL-tangentbordet, det lättaste speltillbehöret någonsin

Nomadiska spelare, det här är ditt ögonblick. På Amazon sjunker priset på det ultraplatta Logitech G915 TKL-tangentbordet med mer än 80 €.

Logitech G915 TKL

Se Logitech G915 speltangentbordserbjudande för 149,99 € på Amazon

Uppenbarligen var detta tangentbord designat för att kunna tas med var som helst. Trådlöst, dess batteri ger den en autonomi på 40 timmar. Designad i en aluminiumlegering, den är inte rädd för stötar. Och med en svarstid på 1 ms behåller den stor respons. 915 TKL är dessutom animerad med LightSync RGB.

Acer Chromebook 315, en bärbar dator för kontorsautomation

På den bärbara sidan, låt oss nämna minskningen på 100 € som påverkar Chromebook C315.

Chromebook CB315-3H-C417

Se Acer Chromebook 315 laptop-erbjudandet för 229 € på Amazon

I den här versionen har enheten 4 GB RAM och ett Intel Celeron N4000-chip. Den syftar med andra ord till enkla kontorsanvändningar. Denna modell väger endast 1,63 kg för en 15,6″ platta, den kan följa sin ägare vart han än går.

Crucial P2, den interna SSD:n som stärker vardagen

Hur är det med Crucials P2, förutom att det kommer att förbättra lanseringen av alla dina uppgifter avsevärt? Med 1 TB lagringsutrymme erbjuder denna M.2 SSD tillräckligt med utrymme för en trevlig stund.

Avgörande P2 1TB SSD

Se Crucial P2 1TB intern SSD-erbjudande för 94,28 € hos Amazon

Baserat på ett NVMe PCIe-gränssnitt erbjuder den läs/skrivhastigheter på upp till 2400 respektive 1900 MB/s. Den levereras också med programvara för prestandaoptimering.

Intern SSD: SanDisk och dess Ultra 3D ger ett uppsving

Låt oss stanna med interna SSD:er, men den här gången med 2,5 “från SanDisk. Dess Ultra 3D är nere med 40 € på Amazon, ett pris som sänks med 31%.

SanDisk Ultra 3D 1TB Solid State Drive.jpg

Se SanDisk Ultra 3D 1TB SSD-erbjudandet för 89,99 € på Amazon

Enheten erbjuds också i sin version på 1 TB. Med sitt SATA-gränssnitt är dess upplagda hastigheter 560 MB/s i läsning och 530 MB/s i skrift.

Redmi Watch 2 Lite: Xiaomis uppkopplade klocka som följer dig överallt

1

Se Xiaomi Redmi Watch 2 Lite-erbjudandet för 59,99 € på Amazon

Utrustad med en GLONASS-kompatibel GPS (bland annat), kommer Watch 2 Lite att följa dig med stor precision i alla dina sportövningar. Den har 10 dagars autonomi, vattenmotstånd upp till 50 meter och alla sensorer användbara under träning (Sp02, puls, etc.).

Klockan ser sitt pris sänkt med 10 € på Amazon.

Samsung Galaxy Buds 2: trådlösa hörlurar

Låt oss avsluta med Samsungs Galaxy Buds 2, vars pris för närvarande sjunker med 40 € på sajten.

Samsung Galaxy Buds 2

Se erbjudandet Samsung Galaxy Buds2 för 109€ på Amazon

Med sin IPX2-certifiering kommer dessa Bluetooth-hörlurar inte att frukta svett. Men framför allt drar de nytta av en aktiv brusreducering som inte låter något annat än ditt samtal eller din musik höras. Med sitt medföljande fodral visar de upp till 15 timmars batteritid.

Försäljning: vårt urval av oslagbara bra erbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt försäljningssystem för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

 • Amazon-försäljning: de bästa erbjudandena och flashförsäljningar att ta tag i
 • Cdiscount försäljning: de bästa erbjudandena du inte får missa
 • Fnac-försäljning: de bästa erbjudandena på högteknologi

De bästa erbjudandena från Sales with Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button