Amazon slår sönder priset på denna iRobot för Prime Day

Med sommarens hetta är dammsugning ännu mer jobbigt än någonsin, och det är bra eftersom Amazon erbjuder en mycket trevlig kampanj på en ansluten Roomba robotdammsugare på Prime Day.

1

Med ankomsten av soliga dagar vill många bli av med städningen. Goda nyheter, som precis lanserats, Prime Day erbjuder ett fantastiskt erbjudande på robotdammsugaren iRobot Roomba i3552.

Se de bästa Amazon Prime Day-erbjudandena

iRobot Roomba i3552 i ett nötskal:

  • Särskilt effektivt sug
  • Intelligent och anpassad navigering
  • Autonom och ultraren

Under Prime Day visas iRobot Roomba i3552 verkligen till det galna priset på 399 € istället för 729 €, det vill säga 45 % besparing.

Hitta iRobot Roomba i3552 för 399€ på Amazon

En robotdammsugare till ett galet pris för Prime Day

Det här erbjudandet på robotdammsugaren iRobot Roomba i3552 erbjuds alltså av Amazon, som ger gratis leverans på det franska fastlandet hem till dig mellan 20 och 27 juli. Produkten kommer med två års garanti och ett års batterigaranti.

En fantastisk produkt från iRobot

Detta erbjudande från Amazon som en del av Prime Day är därför intresserad av en robotdammsugare från iRobot, ett varumärke med ett utmärkt rykte inom området, modell Roomba I3552.

Om du har fått nog av att dammsuga, borde den här enheten vara en livsförändrare. Den ger effektiv rengöring, fångar 99 % av allergener och kan lagra upp till 60 dagars smuts i ett luftlöst fack. Tack vare sina två anti-trasselborstar med flera ytor kan den effektivt rengöra vilken yta som helst på ett särskilt effektivt sätt.

För att utföra sina uppdrag kan den räkna med intelligent navigering som gör att den kan undvika hinder, och kan till och med föreslå mer optimerade rutter efter dina behov och livsstil, via iRobot-applikationen, kompatibel med Android och iOS. Den kan också styras med rösten, eftersom den kan fungera med assistenter som Google Home och Alexa.

Om det redan är särskilt autonomt är det ännu mer tack vare ett batteri som laddas automatiskt när det faller ur. När han väl har återmonterats kommer han att återuppta sina uppgifter precis där han lämnade dem.

Hitta iRobot Roomba i3552 för 399€ på Amazon

För att få veta ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av iRobot Roomba i3+.

Hitta den robotdammsugare du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta exceptionella Amazon-erbjudande som en del av Prime Day, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa robotdammsugarna 2022, för att se vad denna iRobot-produkt är värd.

primeday_banner

Prime Day: vårt urval av stjärnerbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet med anledning av Prime Day för att dela med dig av erbjudandena att ta till vara omgående. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button