Amazon skulle kunna föra fram Prime Day 2021: här är vad vi vet

L’Amazon Prime Day 2021 är på väg att anlända, och detta år kan komma före schemat.

Dagen som kunderna mest efterlängtat Amazon Prime det kommer inte längre att äga rum sent på grund av Covid, som det gjorde förra året när evenemanget hölls i oktober.

FörAmazon Prime Day miljontals kunder runt om i världen samlar på sig besparingar för hela året och dra nytta av dem rabatter extraordinärt föreslagit av e-handelsjätten under evenemangets få timmar. Årets mål, säger han Brian Olsavskyfinansdirektör för Amazon. är att slå rekordet förra året med 3,5 miljarder order genomförs på plattformen som en del av initiativet. Och det här året kan komma snabbare än vi anar.

Amazon Prime Day 2021: det var då evenemanget kunde planeras

Olsavsky tillkännagav själv sin avsikt att inte fördröja Amazon Prime Day 2021 genom att fixa det i slutet av juni. De datum som Bloomberg anger motsvarar den 21 och 22 juni, men det är inte uteslutet att det kan komma att ställas in på följande helg, 29 och 30 juni.

För att rapportera det är kolumnerna i demonstrationen av hur viktigt det är för användare att känna till denna information och börja skapa sin egen önskelista att konsulteras under de dagar som ägnas åt rabatter.

I år alltså Amazon satsar på en händelse som kommer att realiseras till andra kvartalet 2021, och vad gäller budgeten för Q2 (det andra av de fyra kvartalen som året är indelat i ur ekonomisk synvinkel). Kommer det att vara ett bra val? Det får vi veta under de kommande veckorna.

Relaterade Artiklar

Back to top button