Amazon: skrikande erbjudanden för flera Xiaomi-produkter som inte går att missa

Kriget av Amazon tillsista priset som slår konkurrenterna, som dessa erbjudanden att skrika efter olika produkter Xiaomi verkligen omöjlig att missa. Varje dag kolossen av E-handel erbjuder verkligen otroliga priser på många artiklar. Idag ska vi fokusera på övervaka och lite Xiaomi smartphone, men vi vet att detta fantastiska varumärke kan förvandla vårt hem. Det finns faktiskt även rumsdiffusorer, smarta och smarta vågar utöver dess hårtorkar.

Amazon: här är Xiaomi-skärmarna som erbjuds

Tre prisklasser för tre olika behov. här är Xiaomi bildskärm erbjuds på Amazon vilket kan glädja alla som behöver köpa en ny eller byta ut den gamla.

Låt oss börja från billigare än på Amazon det kostar 149,99 euro. Det här är Xiaomi Mi Desktop Monitor 23,8 tum. En 23,8 tums skärm med mycket tunna kanter och en panel a Full HD IPS med betraktningsvinkel på 178°. Av samma modell kan du även köpa versionen från 27 tum vad det kostar 229,99 €.

Om du däremot är en älskare av spelande då kan du inte missa det spektakulära exemplaret som är till salu på Amazon. Vi pratar om Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34 tum. Ett monster för den kvalitet den erbjuder. Uppenbarligen uppdateringsfrekvens når i 144 Hz och svarstiden är 4 ms. Allt i ett 1500R böjd display från 34″ 21:9 med upplösning WQHDtill den blygsamma summan av 549,99 euro.

Ofta erbjuds dessa tre bildskärmar av Amazon till priser ännu mer fördelaktig. Ha bara tålamod och vänta på rätt dag utan att låta den glida iväg.

Här är Xiaomi-smarttelefonerna som erbjuds

Amazon det råder inte heller brist på erbjudanden som rör de många modellerna av Xiaomi smartphone. Det har bara gått några dagar sedan Mega rabatter från MediaWorld och e-handelsjätten slår redan med priser verkligen otroligt.

Till exempel det Xiaomi Mi 10T 5G från 6G RAM Och 128 GB lagring. Dess processor Qualcomm Snapdragon 865 och hans Octa-Core CPU de kommer bokstavligen att få dig att flyga. Inte illa heller visa: a DotDisplay FHD+ från 6,67 tum med TrueColoruppdateringsfrekvens a 144Hz och funktion AdaptiveSync för att säkerställa maximal flytbarhet display och minimal påverkan på förbrukningen. Men om du vill ha mer så rekommenderar vi det Xiaomi Mi 10T Pro 5Gen riktig bästa köp.

Om du inte vill missa någon Amazon erbjudande då måste du prenumerera på Kanal Telegram från . Varje dag kommer du att få erbjudanden riktigt galen. De besparingar är försäkrad.

Relaterade Artiklar

Back to top button