Amazon sänker priserna på dessa 3 robotdammsugare för Prime Day

Robotdammsugaren Roborock är i rampljuset under Prime Day med tre exklusiva erbjudanden tillgängliga idag.

välj-aspir

Roborock robotdammsugare är några av de bästa enheterna som finns på marknaden idag. Det är upp till dig att upptäcka detta mycket viktiga varumärke i branschen genom tre formidabla enheter av effektivitet och smarthet, och med priser som rasar under Amazon Prime Day.

Se de bästa Amazon Prime Day-erbjudandena

De tre kampanjerbjudandena att ta tillvara på Prime Day:

  • Roborock S7 för 479€ istället för 549€
  • Roborock S7+ för €749 istället för €849
  • Roborock Q7 Max+ för €399 istället för €449

Roborock S7: terrängdammsugaren för att rengöra ditt hus effektivt

Roborock S7 är den senaste konsumentmodellen som producerats av det kinesiska varumärket. Enheten är en två-i-ett som gör att du både kan dammsuga golvet i ditt hem men också att torka golvet i en enda gång.

Roborock S7 svart

Hitta Roborock S7 för 479€ på Amazon

För detta inviger enheten ett innovativt system som lyfter moppen när roboten rör sig i huset eller stöter på en matta. På så sätt kan den passera och återvinna det damm som finns på varje matta utan att riskera att väta den. Den vibrerande plattan ger oklanderliga resultat även på de mest envisa fläckarna på golvet.

I övrigt har Roborock S7 en 2500 Pa motor för att återvinna det största avfallet. Gummiborsten är också mycket effektiv för djurhår. Dess lasernavigeringssystem gör att enheten kan skapa en karta som sedan erbjuder dig olika alternativ såsom riktad städning i ett rum eller i ett specifikt område av ditt hem, även om du bor i ett flervåningshus.

3Hs autonomi låter dig äntligen starta den för att attackera hela huset på en enda cykel, utan avbrott.

För att få veta ännu mer, tveka inte att läsa vårt kompletta Roborock S7-test.

En robotdammsugare och dess återvinningsbas för ännu mer komfort

Roborock S7+ är på sätt och vis en utökad version av Roborock S7 som har den extra starka sidan av en automatisk dammuppsamlingsbas.

Roborock S7+

Hitta Roborock S7+ för 749 € på Amazon

Tillbehöret gör att du inte längre behöver tömma robotens tank när dess arbete är klart. Avfallet lämnas omedelbart i påsen som tillhandahålls för detta ändamål eller i tanken, vilket inte bara gör att du inte behöver byta påsen var 8:e vecka, utan också sparar pengar genom att du kan spara på förbrukningsvarorna.

I övrigt erbjuder Roborock S7+ även 3 timmars autonomi och laserassisterad navigering på flera våningar. Den drar också nytta av den vibrerande plattan för en tvätt av bättre kvalitet utan spår i ditt hem.

Slutligen säkerställer 2500 Pa-motorn att allt avfall som finns i huset återvinns, från det finaste dammet till djurhår under hårväxten. Rengör ditt hem snabbt och dagligen med programmeringslägen eller starta en cykel med rösten från din Google Assistant eller Amazon Alexa anslutna högtalare, kompatibel med robotdammsugaren.

Roborock Q7 Max+: dammsugare och golvskrubber för små budgetar

Roborock Q7 Max+ är äntligen den mest prisvärda lösningen som erbjuds av Roborock för att underlätta städningen av huset dag efter dag.

Enheten har en sugkraft på 4200 Pa och är bekväm i alla situationer. Dess förbättrade gummiborste är särskilt effektiv med djurhår eller matsmulor och kan ta bort allt avfall på golvet i en gång.

Roborock Q7 Max+ © Roborock

Hitta Roborock Q7 Max + för 399€ på Amazon

Den har även en platta med mopp för en våt passage på golvet under dammsugningen, men utan de vibrationer som gör det möjligt att undvika spår.

Med sitt LiDAR-navigeringssystem kan Roborock Q7 Max+ kartlägga ditt hem och förbättra städningen. Du kan välja en komplett cykel eller insistera på en viss del för personliga resultat.

När enheten har återvänt till basen sugs dess dammbehållare automatiskt in i en engångspåse som befriar dig från underhåll i flera veckor.

Slutligen, autonomi är tre timmar vid medium effekt, med vetskapen om att flera inställningar erbjuds beroende på nivån av smuts som finns på ditt golv.

primeday_banner

Prime Day: vårt urval av stjärnerbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet med anledning av Prime Day för att dela med dig av erbjudandena att ta till vara omgående. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button