Amazon säljer ut priset på Logitech K380-tangentbordet just nu!

Behöver du ett ultra mångsidigt och kompakt trådlöst tangentbord samtidigt som du sparar pengar? The Good Deals Team erbjuder dig ett Amazon-erbjudande på Logitech K380-tangentbordet på €34,99 istället för €49,99, det vill säga en besparing på €15.

logitech-k380

Ett extremt mångsidigt tangentbord till ett reducerat pris

  • Exceptionell mångsidighet
  • Mycket pålitlig och autonom
  • Snygg och kompakt design

Se Logitech K380-erbjudandet för 34,99 € på Amazon

Trevlig kampanj hos Amazon

Det här erbjudandet på det trådlösa tangentbordet Logitech K380 erbjuds av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom en arbetsdag. Produkten kommer med två års garanti.

Logitech kvalitet överallt

Detta erbjudande från Amazon är därför intresserad av ett trådlöst tangentbord från Logitech, ett märke med ett utmärkt rykte inom området, modell K380. Dess främsta fördel ligger i dess mångsidighet under alla omständigheter.

Den efterliknar faktiskt inte sin multi-enhet, eftersom den bokstavligen kan paras ihop med vilken enhet som helst: Windows-dator, macOS eller Chrome; iOS, Android eller Chrome smartphone; surfplatta eller TV, K380 klarar allt.

Detta görs antingen via en USB-mottagare för barnvänlig installation, eller via Bluetooth. Hur som helst kommer detta Logitech-tangentbord att fungera som en charm med omärklig latens även vid 10 meter, och kommer att kunna växla mellan enheter (för upp till tre enheter) på ett ögonblick tack vare Easy-tangenterna -Switch.

På tal om tangenter, så har K380 allt du vill ha av ett bra kontortangentbord, förutom nummerlappen. Den har dock många multimediaknappar för total och enkel kontroll över dina olika enheter.

När det gäller användningslängd kan den ha två batterier som säkerställer en bekväm autonomi på 24 månader för användning i full sinnesfrid.

Logitech K380-tangentbordet har också fördelen att vara extremt lätt och kompakt med måtten på endast 12,4 x 28 x 1,6 cm. Den är därför tänkt att vara en idealisk resesällskap eller för nomadiskt bruk eller distansarbete.

Dess eleganta helvita design som säkerställer en flytande och behaglig skrivning kompletterar en redan mycket vacker bild.

Se Logitech K380-erbjudandet för 34,99 € på Amazon

Hitta tangentbordet du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta särskilt mångsidiga erbjudande från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa tangentborden 2022 för att se om det räcker inför stark konkurrens på marknaden.

Relaterade Artiklar

Back to top button