Amazon säljer ut Fire TV Sticks på Prime Day

Under Prime Day lyfter Amazon fram Fire TV-sortimentet genom fem exceptionella erbjudanden att upptäcka utan dröjsmål.

amazon

Fire TV-produktfamiljen låter dig komma åt Amazon Prime Video och andra streamingplattformar från din TV. Under åren har Amazon förnyat sitt utbud med lösningar som ger dig 4K-bildkvalitet, mycket höga hastigheter med Wi-Fi 6 eller till och med Alexa-stöd för enklare röstsökningar än med en fjärrkontroll.

De 5 kampanjerbjudandena att utnyttja för Prime Day:

  • Fire TV Stick Lite för 18,99 € istället för 29,99 €
  • Fire TV Stick för 22,99 € istället för 39,99 €
  • Fire TV Stick 4K för 26,99 € istället för 59,99 €
  • Fire TV Stick 4K Max för 36,99 € istället för 64,99 €
  • Fire TV Cube för 69,99 € istället för 119,99 €

Se de bästa Amazon Prime Day-erbjudandena

Amazons minsta tv-box ännu billigare under Prime Day

Amazon Fire TV Stick Lite

Hitta Fire TV Stick Lite för 18,99 € på Amazon

Fire TV Stick Lite är den minsta versionen som erbjuds av Amazon för din TV. Enheten kommer fortfarande i form av en enkel HDMI-sticka att koppla in i en av portarna på din TV. När den väl är ansluten och strömsatt erbjuder enheten dig ett smidigt gränssnitt för att komma åt allt ditt innehåll i Full HD och med Dolby Digital-ljud.

Den medföljande fjärrkontrollen låter dig snabbt navigera genom de olika gränssnitten och välja ditt innehåll. En mikrofon integrerad i tillbehöret låter dig slutligen söka efter avsnittet eller filmen som kommer att glädja hela familjen.

Strömma allt ditt innehåll till din TV med Fire TV Stick

Fire TV Stick bp © Amazon

Hitta Fire TV Stick för 22,99 € på Amazon

Amazon Fire TV Stick ger mer kraft till din streamingupplevelse. Om gränssnittet förblir detsamma har du snabbare tillgång till ditt innehåll med en snabbare processor.

Enheten erbjuder fortfarande endast Full HD-video men ger Dolby Atmos-stöd för surroundljud på dina kompatibla enheter som din soundbar. Du drar också nytta av en mer komplett fjärrkontroll med tillägg av de viktigaste SVOD-tjänsterna som Netflix, Disney+ och naturligtvis Amazon Prime Video, samt en Alexa-knapp för att lättare hitta dina program men också för att få tillgång till ett imponerande antal tjänster t.ex. väderrapporten eller dagens nyheter.

Dina filmer och serier i 4K på din TV med Fire TV Stick 4K

Fire TV Stick 4K Alexa Remote © Amazon

Hitta Fire TV Stick 4K för 26,99 € på Amazon

Fire TV Stick går i 4K med denna modell. Den främsta innovationen jämfört med grundversionen är därför stödet för Ultra HD-videor på streamingplattformar. Om din TV är 4K ser du direkt skillnaden med en skarpare, mer detaljerad bild.

Innehållet erbjuder det mer och mer och Fire TV Stick 4K kunde inte missa det: HDR kommer också till denna mycket prisvärda TV-box. HDR10, HDR10+ eller till och med Dolby Vision, mycket populärt hos Netflix eller Disney+, dyker upp och erbjuder dig mer exakta färger samt mycket större ljusstyrka för allt vackrare och skimrande bilder.

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Fire TV Stick 4K.

Mer kraft och mer genomströmning med Fire TV Stick 4K Max

Amazon Fire TV Stick 4K Max

Hitta Fire TV Stick 4K Max för 36,99 € på Amazon

Fire TV Stick 4K Max gör alltid mer för knappt mer spenderade pengar. Enheten, som fortfarande ser ut som en HDMI-nyckel, har Wi-Fi 6-anslutning här, den senaste trådlösa nätverkstekniken som erbjuds av tillverkare.

Du kan alltså njuta av allt ditt innehåll utan att vänta en sekund på att det ska laddas, speciellt om du har en box eller en router som är kompatibel med denna standard. Det spelar ingen roll om du spelar upp innehåll i 4K HDR, med en mycket hög videobithastighet, din Fire TV Stick Max 4K erbjuder dig din film, din YouTube-video eller ditt program direkt.

För att få veta ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Fire TV Stick 4K Max.

Inget behov av en fjärrkontroll med Fire TV Cube: Alexa är där för att hjälpa dig

Amazon FireTV Cube

Hitta Fire TV Cube för 69,99 € på Amazon

Fire TV Cube sticker ut i familjen som Amazon skapat genom att inte längre erbjuda en nyckel utan en mer traditionell box som placeras på ditt TV-skåp. Varumärket behöver mer utrymme för att erbjuda dig här så mycket kraft som möjligt och en mycket smidigare och trevligare surfupplevelse än HDMI-stickor.

Fire TV Cube kännetecknas också av närvaron av Alexa som är en del av användarupplevelsen som erbjuds av Amazon. Om en fjärrkontroll tillhandahålls kan du absolut använda röstassistenten som du skulle göra med en Echo-ansluten högtalare för att hitta din nästa serie att binge-watcha, eller till och med dagens senaste nyheter eller en titt på övervakningskameran placerad i trädgård.

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Fire TV Cube.

primeday_banner

Prime Day: vårt urval av stjärnerbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet med anledning av Prime Day för att dela med dig av erbjudandena att ta till vara omgående. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button