Amazon säljer av Xiaomi Mi 360°-anslutna kamera för Prime Day

Prime Day 2022 är också ett tillfälle att skaffa praktiska vardagsartiklar utan att någonsin bryta banken.

xiaomi kamera

Om du har valt att åka på en resa under de kommande dagarna, bör denna rabatt på Xiaomi Mi Home Security Camera intressera dig. Vi kommer omedelbart att berätta hur du skaffar den.

Se de bästa Amazon Prime Day-erbjudandena

Xiaomi Mi Home Security 360°-kamera i korthet:

  • Kan ta klipp i Full HD
  • 360° sikt för att täcka ett helt rum
  • Komplett datakryptering

Under Prime Day kostar Xiaomi Mi Home Security 360°-kameran 23,99 € istället för 29,99 €.

Hitta Xiaomi Mi Home Security 360°-kamera för 23,99 €

Kameran du behöver innan din semester

Som ni vet har Prime Day 2022 äntligen börjat. Detta evenemang, som är exklusivt för Prime-prenumeranter, äger rum den 12 och 13 juli. Under dessa två dagar kommer en rad rabatter att dyka upp hos den amerikanska e-handlaren. Och du kan naturligtvis lita på att Clubic-redaktionen hjälper dig att upptäcka de bästa fynden för tillfället.

Den här gången är det Xiaomi Mi Home Security-kameran som intresserar oss. Villkoren är ganska enkla eftersom hemleverans är gratis för alla Prime-prenumeranter. Produkten kan även returneras utan extra kostnad om den inte har använts. Slutligen kommer garantin att gälla i två år.

Xiaomi Mi Home Security: ett säkert kort

Till att börja med, notera att den här kameran designad av det kinesiska varumärket kommer att tillämpa en upplösning som kan klättra upp till Full HD (1920 x 1080 pixlar) på inspelade klipp. Bilderna blir konsekvent skarpa och jämna, även i en miljö med svagt ljus. För detta är nattseende via infraröda lysdioder med i spelet. Bilder tagna mitt i natten kommer därför att förbli perfekt bevakningsbara. Dessutom har Xiaomi Mi Home Security en 360° horisontell (och 178° vertikal) betraktningsvinkel. Ingenting kommer att undgå honom!

Denna kopia använder artificiell intelligens för att upptäcka rörelser i ett rum. Detta minskar drastiskt falsklarm. När ett klipp väl har spelats in kommer det att skyddas med 128-bitars AES-kryptering. Du kan till och med skicka dina videor till molnet. Slutligen kan kameran placeras på vilken yta som helst. Den kommer till exempel att fungera utmärkt upp och ner, hängande i taket. Diskretion garanterad!

Xiaomi Mi hemsäkerhet

Hitta Xiaomi Mi Home Security 360°-kamera för 23,99 €

Kameror som lugnar

Som alltid kommer vi att lämna dig några alternativ att se upp med. Du hittar därför alla de bästa övervakningskamerorna för tillfället i vår husjämförelse.

primeday_banner

Prime Day: vårt urval av stjärnerbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet med anledning av Prime Day för att dela med dig av erbjudandena att ta till vara omgående. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button